(Morten Bastholm/Pipeline Production)
(Morten Bastholm/Pipeline Production)

AFSLØRING: Nadia Shila fortsætter i 'De unge mødre'

Den unge mor er igen en del af reportageserien, der vender tilbage med en ny sæson i starten af februar.

I aften dukker 22-årige Nadia Shila Petersen igen op på skærmen hos DR3, når kanalen sender det sidste af to afsnit af serien 'Hjemløs på Instagram', hvor man har fulgt hendes liv i USA og kampen for at komme væk fra gaden. Men selv om aftenens afsnit er det sidste, så har tv-seerne ikke set det sidste til den unge mors amerikanske liv.

Tirsdag den 6. februar har Kanal 4 nemlig premiere på en helt ny omgang af 'De unge mødre', og her er Nadia Shila igen at finde på deltagerlisten. Her har man haft et kamerahold med efter flytning til San Francisco, og Kanal 4 følger parret, hvor DR3-programmet slipper dem. Det bekræfter Lena Lee Skibye, producent på 'De unge mødre', over for Realityportalen.dk.

LÆS ALT OM NADIA SHILA-SAGEN HER

LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører: Dét er der sket med min mor

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Nadia Shila fortælle, hvordan hun vil skaffe bolig.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Nadia Shila har født

LÆS OGSÅ: Nadia Shila vil bryde den sociale arv: Min datter skal ikke være som mig

- Vi har valgt at følge hende igen, efter vi i sidste sæson så hende tage hul på et nyt liv. Her så vi, hvordan hun var havnet i en lidt dårlig situation, og nu virker det til, at det går i den rigtige retning, og det vil vi selvfølgelig også gerne fortælle. Det er jo det, 'De unge mødre' kan, og når vi følger folk i lang tid, så ser vi dem både i medgang og modgang - og vi vil naturligvis gerne vise begge dele, siger hun.

I forbindelse med Nadia Shilas deltagelse i den seneste sæson af reportageserien var flere af seerne kritiske over for, at man havde valgt at følge den unge mor, der i Danmark er anklaget for en lang række tilfælde af bedrageri og dokumentfalsk. Hos kanalen har man noteret kritikken, men man er kommet frem til, at man gerne vil have hende med.

- Vi overvejer jo altid deltagerne inden en ny sæson, og vi overvejer altid, om vi etisk kan forsvare at filme dem. Og det har vi i denne situation vurderet, at vi godt kan, slår Lena Lee Skibye fast.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila sviner Geggo: Det er kvalmende!

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Nu kan du igen følge ‘De unge mødre’-Malene

Nadia Shila fødte mandag en datter på 4700 gram og 52 centimeter, og for nylig afslørede hun, at hun sammen med sin forlovede, Jeremy, har fået fast tag over hovedet. Kameraholdet fra Kanal 4 har fulgt den unge mor lige før jul, og derfor får tv-seerne altså lov til at se den sidste tid op til, at alt det kom i stand, mens man også kommer helt tæt på hendes graviditet.

Realityportalen.dk har tidligere afsløret, den kommende sæson 25 er sidste gang, vi får lov til at følge med i livet hos Annica Øst og Camilla Framnes, der har valgt at trække stikket. Udover dem kan seerne også glæde sig til et gensyn med Amandha Glæsner , Martinna Petersen, Nanna Eliasen, Belinda Tümmler og Louise Brylle, mens der også kommer en række nye ansigter til.

Den nye sæson af 'De unge mødre' har premiere den 6. februar på Kanal 4. Indtil da kan du se eller gense alle sæsonerne på DPlay.

LÆS OGSÅ: Højgravide Nadia Shila jubler: Tillykke til os!

LÆS OGSÅ: Gravide Nadia Shila afslører: Så vildt er vores sexliv