Stor beslutning: Flytter hjem igen

Efter et turbulent efterår er Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer flyttet tilbage i Lasses hus.

For at sige det mildt har Line Hoffmeyer været igennem en del den seneste tid. I efteråret fandt lægerne ud af, at Lines krop var begyndt at danne nye antistoffer mod hendes donorhjertet, hvilket bød på en lang række undersøgelser og behandlinger.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde har fået nok: Det har intet med mig at gøre

Helbredskomplikationerne satte en stopper for Lines planer om at flytte i ny lejlighed i København, og nu er kursen lagt helt om. I efteråret fandt Line nemlig sammen med Lasse Rimmer igen, efter parret gik fra hinanden sidste forår, og nu er turtelduerne flyttet tilbage i Lasses hus i Karlslunde Strand ved Greve.

LÆS OGSÅ: Linda P.’s svære balanceakt: Mor og tøjte

- Vi er nok begge to gået hen og blevet gamle, følsomme og fyldt nok op af storbystøj og lejlighedsliv. Der er sket meget siden efteråret, hvor mit helbred tog en drejning, og meget lort kan man sige om den slags, men det stiller mange ting i et tydeligere lys, for eksempel, at jeg foretrækker at gå i haven over at gå i byen, og at et lokalsamfund med en god tennisklub er at foretrække over fancy restauranter, skriver Line på Instragram.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Mie afslører: Mere tv på vej

Hun uddyber, at mange af de valg, som parret tager i øjeblikket, handler om, at leve livet til det fulde, mens der stadig er tid til det.

- Vi har brugt lang tid det sidste halve år på at tale om, hvad fanden vi vil med livet, hvad vi vil nå, hvad vi drømmer om at nå og, hvordan vi får flest muligt af de drømme til at gå i opfyldelse hurtigst muligt - og det gør vi blandt andet ved at flytte ned i huset i en periode mens vi sparer op til de ting, vi drømmer om at kunne gøre om et år eller to, afslutter Line opslaget.

LÆS OGSÅ: Christianes sårbare rejse: Jeg viser en ny side