Sofie Linde har fået nok: Det har intet med mig at gøre

Sofie Linde har prøvet det før, men det fortsætter.

Tidligere 'X Factor'-vært Sofie Linde er blevet udnyttet til falsk reklame, og det er ikke første gang. Men denne gang råber hun højt i et opslag på Instagram i håb om ikke at blive associeret med den falske markedsføring.

- Nu har jeg fået tilpas mange henvendelser vedrørende et firma, som pumper derudaf med falske reklamer med et slankemiddel. De bruger manipulerede billeder af mig i reklamerne. Og de har tilmed gjort sig den umage at oprette en falsk profil i mit navn, som svarer på spørgsmål i kommentarfeltet, indleder Sofie Linde opslaget og tilføjer:

- Det har intet med mig at gøre. Jeg har anmeldt det ad hundrede omgange til Facebook, men der sker intet.

LÆS OGSÅ: Christianes sårbare rejse: Jeg viser en ny side

Sofie Linde har tidligere advaret mod slankeproduktet i sine storys, men det har ikke hjulpet.

- Jeg kan se i min indbakke, at flere af jer desværre har købt produktet og ikke har modtaget noget. Det beklager jeg, men igen - det er ulovlig, falsk reklame, slår Sofie Linde fast.

LÆS OGSÅ: Sarah og Türker afslører datterens navn

Sofie Linde er ikke den eneste kendis, der er blevet udnyttet til reklame for slankeproduktet. Tv-vært Mette Bluhme Rieck er også blevet hivet ind i det.

- Hvis nogen skulle være i tvivl, så har jeg intet med denne 200% latterlige reklame at gøre. Jeg ved snart ikke, om jeg skal grine eller græde. Køb for Guds skyld ikke det lort søde venner, skriver Mette blandt andet i et opslag på Instagram, hvor hun ligesom Sofie Linde advarer mod produkterne.

Se hele Sofie Lindes opslag herunder: