Sarah og Türker afslører datterens navn

Nu har reality-parret endelig afsløret navnet på Baby K.

For knap en måned siden bød parret Türker Alici og Sarah Tiedt, der begge er kendt fra 'Paradise Hotel', deres lille datter velkommen til verden.

LÆS OGSÅ: Julica og Jamie bekræfter: Nyt par i realityland

Selvom de har delt gladeligt ud af billeder af det nye lille familiemedlem, så har navnet været hemmeligt indtil nu, hvor Sarah afslører det i et opslag på sin Instagram.

- Kadera Alici Tiedt, skriver hun til et billede, hvor den lille familie hver især har en brun morgenkåbe på med deres navne skrevet på ryggen.

LÆS OGSÅ: Julie Bischoff afslører: Er blevet single

Allerede tilbage i november kunne parret fortælle, at de for længe siden havde fundet et navn til den lille prinsesse. Det eneste, de fortalte, var dog, at navnet startede med 'K' og havde seks bogstaver i sig. Siden da er datteren gået under navnet 'Baby K'.

Tidligere på ugen fortalte Sarah, at der var en særlig grund til, at de endnu ikke havde fortalt navnet.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen overrasker: Dét tjener hun flest penge på

- Grunden til, I først må vide navnet, når det er godkendt, er, fordi navnet ikke findes, så ingen hedder det. Vi har selv fundet på navnet og ønsker jo, hun er den første i Danmark, der hedder det. Desværre sidder der rigtig mange nederen personer, som vil gøre alt for at ødelægge tingene for andre. Hvis vi fortæller navnet, vil der garanteret sidde nogle og prøve at ødelægge det for os, og det ønsker vi ikke, fortalte Sarah.

LÆS OGSÅ: Kæmper for plads i 'Robinson': Har skrevet til Kjeldbjerg