Dennis Knudsen med datteren Aura, sønnerne Noah og Lucas, broren Dion og deres mor Mona.
Dennis Knudsen med datteren Aura, sønnerne Noah og Lucas, broren Dion og deres mor Mona.

SE VIDEOEN: Nu skal Dennis Knudsens datter døbes

I dag skal kendis-frisørens datter officielt have sit navn.

Solen skinner smukt over Sankt Pauls Kirke i København, hvor Dennis Knudsens datter Aura netop nu er ved at blive døbt.

Dennis Knudsen ankom til kirken kort før 10.30 sammen med sin mor Mona, sin bror Dion, som også er Auras gudfar, og sønnerne Noah og Lucas. De var alle klædt i lyserødt i dagens anledning og stillede i vanlig stil op med store smil til den fremmødte presse.

LÆS OGSÅ: Efter 'X Factor'-exit: Det er strategisk

Udover Dennis Knudsens familie tæller gæstelisten også Birthe Kjær, Janni Spies, Peter Asschenfeldt samt Thomas Evers Poulsen og hans mand Sæþór Kristsson.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor man kan se Dennis, Dion, Mona og børnene komme ind i kirken.

LÆS OGSÅ: Melvin Kakooza sammen med kendt tv-vært

Dåbskjolen er syet af Dennis' mor Monas gamle brudekjole, og den er båret af alle tre børn. Men den er syet om til Aura, som er blevet døbt Aura Angelina Knudsen.

LÆS OGSÅ: Emil og familien sætter sejl: Verden venter

Selvom solen skinner i dag, har skyerne hængt tungt over Dennis Knudsens familie siden 1. november, hvor Auras tvillingesøster på tragisk vis døde.

Lykken var stor, da Dennis Knudsens tvillingepiger kom til verden den 15. september, og han kunne kalde sig far til fire. Syv uger senere ramlede hele verden for den lille familie, da datteren Naomi døde af vuggedød. Siden har familien forsøgt at komme ovenpå igen og nyde livet, mens de stadig mindes Naomi.