Kristoffer Lundholm og Simon Kvamm.
Kristoffer Lundholm og Simon Kvamm.

Efter 'X Factor'-exit: Det er strategisk

Kristoffer Lundholm måtte fredag aften forlade 'X Factor'.

Det blev Kristoffer Lundholm, der fredag aften måtte forlade 'X Factor' efter at have været i fare mod Nambahlou Touré. Det var Thomas Blachman, der tog den endelige beslutning.

LÆS OGSÅ: 'X Factor': Theodor afslører stor nyhed

Artiklen fortsætter under videoen af Kristoffer.

- Jeg kunne aldrig nogensinde i show fire kappe den sidste deltager af en meddommer overfor en, der har tre tilbage, sagde Blachman under afgørelsen.

Den kommentar kom ikke bag på Kristoffer.

- Jeg kender gamet, og jeg ved godt, hvad det handler om. Det har jeg det helt okay med. Jeg synes, det ville være træls for Kwamie ikke at have en med videre. Jeg ved, det er strategisk. Det er sådan, det er, fortæller Kristoffer til HER&NU.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerner sammen i nyt program

For Simon Kvamm blev det altså først gang, han skulle se en af sine deltagere gå fra scenen, og da valget stod mellem Kristoffer og Nambahlou, vidste Simon godt, hvad klokken havde slået.

- Det bliver udslagsgivende, at det er Kwamies sidste deltager, det siger Thomas jo også. Det kan han ikke have siddende på sig. Jeg har jo set det her program nok til at vide, at det er sådan, det er, fortæller Simon efter showet.

LÆS OGSÅ: Remee jubler over Kvamm: Spændende at se 'X Factor' igen

Men Selvom Simon kender showets præmis, så er han ikke nødvendigvis enig.

- Jeg tror egentlig bare, at jeg indordner mig under den præmis og forsøger ikke at distribute spillet, det har jeg ingen trang til, jeg koncentrerer mig om noget andet, slutter Simon.

Kom med bag scenen på 'X Factor' og hør, hvilke kælenavne deltagerne har givet hinanden herunder:

@realityportalen #xfactor #danmark #reality #tv #nickname #tip @pædagogen @ROSÉL @SIGALAZ @Clara Nedergaard @X Factor TV 2 @Nambahlou ❤️ ♬ original sound - Realityportalen

LÆS OGSÅ: Efter fjerde liveshow: Ude af 'X Factor'