X Factor
X Factor

Efter fjerde liveshow: Ude af 'X Factor'

Alle deltagere bød op til dans i fredagens 'X Factor'-live, men for én er dansen slut.

Med fjerde live-show afviklet er vi nu over halvvejs i dette års 'X Factor' live, hvor aftenens tema var 'På klub'.

LÆS OGSÅ: Remee jubler over Kvamm: Spændende at se 'X Factor' igen

Artiklen fortsætter under videoen af Simon Kvamm.

Dermed har alle deltagere i aften budt op til dans, og mon ikke der er rokket med i alle de danske hjem. Men for en af deltagerne slutter 'X Factor'-rejsen her.

Efter seernes stemmer blev det Nambahlou og Kristoffer, der fik lov at synge deres safe-me-song. Og med en deltager i fare fra Kwamie Liv og Simon Kvamm blev det dommer Thomas Blachman, der skulle tage den utaknemlige beslutning, det er at sende en deltager hjem.

LÆS OGSÅ: Mor-Jette er tilbage

Begge har de stået i fare før, men i aften blev det Kristoffer, der trak det korteste strå og dermed må forlade 'X Factor'.

- Som ven, vil jeg betagne dig som nu, er det et kæmpe tab. Du var vores anføre, der samlede det, fortæller Simon efter programmet.

- Det har været fantastisk at være en del af det her. Jeg har fået venner for livet, og det har været en kæmpe oplevelse, fortæller Kristoffer afslutningsvist.

Kom med bag scenen på 'X Factor' og hør, hvilke kælenavne deltagerne har givet hinanden herunder:

@realityportalen #xfactor #danmark #reality #tv #nickname #tip @pædagogen @ROSÉL @SIGALAZ @Clara Nedergaard @X Factor TV 2 @Nambahlou ❤️ ♬ original sound - Realityportalen