Kæmpe brøler: Tv-holdet ødelagde Benjamins gave fra Line

Benjamin fik en gave fra Line, men han nåede aldrig selv at få gavn af den.

I gårsdagens afsnit af 'Kærlighed hvor kragerne vender' var 31-årige Benjamin Lassen ved at tabe kæben, da 30-årige Line Schmidt dukkede op.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-deltager forlovet: Gik på knæ kort før første liveshow

Line bor nemlig i Benjamins barndomshjem, og kort inden optagelserne havde han været på besøg hos hende for at se, hvad hun havde gjort ved huset.

- Jeg var på besøg i en time eller halvanden med mine børn, og jeg må jo have givet et godt indtryk, lyder det fra Benjamin, som altså er den eneste i programmet, som Line i gårsdagens afsnit vælger at tage på speeddate med.

Ikke set på tv

Under speeddaten havde Line også en personlig gave med til Benjamin - men hvad det er, bliver ikke fortalt i programmet. Det afslører Benjamin dog til HER&NU.

- Hun havde taget brombær med fra haven fra hendes landsted - altså mit barndomshjem, forklarer Benjamin, som desværre aldrig selv fik lov til at smage.

LÆS OGSÅ: Benjamin og Line fra 'Kragerne' afslører: Sådan kender vi hinanden

- Jeg satte dem til side, da jeg ville gemme dem til senere, men da jeg så endelig ville smage dem, var de væk. Produktionen havde spist dem alle sammen, da de troede, at det var nogle, som var blevet sat til dem, fortæller Benjamin.

Følg med i 'Kærlighed hvor kragerne vender' på TV 2 hver tirsdag klokken 20.00 og find ud af, om Line ender med at plukke nogle nye brombær til Benjamin.