Fie Laursen i karriereskifte: Allerede udsolgt

Allerede kort efter offentliggørelsen melder den unge kvinde udsolgt.

Siden 2020 har Fie Laursen ernæret sig ved hjælp af pornoaktiviteter på platformen OnlyFans - men det er muligvis fortid.

LÆS OGSÅ: Nynne Larsen afslører nyt om retssagen mod Robert Hansen

Den erfarne influencer er i hvert sprunget ud i helt nyt projekt, som hun kalder 'HealingFie', hvor hun tilbyder spirituel vejledning gennem WhatsApp og Instagram.

Og noget tyder på, at hun får succes.

- Der er fuldt booket det næste år, og kun hvis pladsen er der, vil jeg tage ekstra ind, skriver Fie Laursen i sin story.

LÆS OGSÅ: Efter Tinder-match: Mødte kæresten under optagelserne til 'Bachelor'

Med den store interesse følger også en god pose penge, for den spirituelle vejledning er absolut ikke gratis. En times videochat på WhatsApp med Fie Laursen koster 1666 kroner, en uges mentortjeneste koster 4444 kroner, og en fuld pakke i en måned koster 11.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Før- og efterbillede: Lasse Rimmer i vildt vægttab

Men hvad får man præcis for pengene?

Fie Laursen har efter eget udsagn selv været igennem en spirituel rejse de sidste ni år, og nu føler hun sig klar til at hjælpe andre, der mangler en ny retning i livet eller viden om, om man er på rette vej.

- Jeg står klar med åbne arme til at hjælpe dig på den rejse, du er på, har Fie tidligere udtalt i en story, og i et opslag lyder det:

- Er du ved at føle dig skør i din spirituelle opvågning og ønsker 24/7 kontakt til mig, hvor du kan få svar og guidance på alt i stedet for at gå igennem hundrede bøger, videoer og profiler. Jeg har selv været det igennem og med ni års rejse i min spiritualitet, glæder jeg mig til at give min viden og kærlighed videre til jer, der starter jeres rejse. I er ikke alene.

LÆS OGSÅ: Iben Hjejle laver tv-serie med Asbæk: Party med Pilou

Hvilke bøger og ting, Fie Laursen præcis har været igennem for at kunne slå sig ned som spirituel vejleder, fremgår ikke. Heller ikke på hendes hjemmeside finder man nogle kursusbeviser, uddannelse eller andet, der står som belæg for Fie Laursens kvalifikationer som healer.

På hjemmesiden er der masser af links til hendes OnlyFans og musik, når man trykker ind på "My work", men der er altså intet om hendes baggrund for at udføre healing - eller en beskrivelse af, hvordan hun kan heale folk via digitale medier.