Camilla og Kevin (Foto: Janus Nielsen)
Camilla og Kevin (Foto: Janus Nielsen)

'De unge mødre'-stjerne taler ud om brud

Kærligheden brast, og denne gang er det endegyldigt, fastslår Kevin.

Tilbage i juli måned kunne Kevin Larsen, der er kendt fra 'De unge mødre', hvor han dannede par med Camilla Framnes, fortælle, at han havde fundet melodien med sin ekskæreste Amanda Kejser.

LÆS OGSÅ: Panik inden 'Vild med dans': Jagter Cecilie Haugaard

På det tidspunkt var de to så sikre på kærligheden, at deres børn også havde mødt hinanden, og alt gik godt. Men nu er kærligheden dog atter brast, og denne gang er der ifølge Kevin ikke håb for, at de to finder melodien igen.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer reagerer på 'Vild med dans'-debut

- Der har været små episoder, som har gjort, at det gik bare ikke, og det er ikke noget, jeg behøver at gå i detaljer med. Det kan være, Amanda har lyst til at fortælle en masse detaljer, jeg har bare ikke brug for at kaste hende eller mig selv under bussen, sådan er jeg ikke, fortæller Kevin og fortsætter:

- Men nej, vi skulle desværre ikke være sammen mere, og det er rigtig ærgerligt, for vores børn er glade for hinanden, men det gik desværre ikke, så man må ud på de evige jagtmarker igen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitypar går hver til sit

Overfor Realityportalen bekræfter Amanda bruddet og fortæller kortfattet, at svigt og mistillid ikke gavner et forhold.

Fokus på sig selv og sønnen

Ifølge Kevin er det en uges tid siden, de gik fra hinanden, men selvom han siger, han skal på jagt efter kærligheden igen, tager han den alligevel lidt med ro.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-deltager genforenet med sønnen efter et halvt år

- Kommer der en sød pige gående nede i supermarkedet, kan det da godt være, man siger hej. Men nej, nu skal jeg bare tage det roligt og holde fokus på mig selv, og hvad der skal ske i fremtiden med min dreng.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Mette afslører: Det var ikke meningen

Kevin har siden skilsmissen fra Camilla Framnes kæmpet for samvær med sønnen, Victor, og efter et år med begrænset samvær skal det i næste måned afgøres, hvordan samværet skal være fremover.