Tobias snydt på Tinder: Matchede med tv-caster

Det var lidt af en misforståelse, der førte til, af Tobias kom med i 'Kærlighed hvor kragerne vender'.

Når tommelfingeren bevæger sig frem og tilbage på Tinder i et tempo, der nærmest virker epileptisk, kan man nemt overse en profiltekst og få et match, man ikke lige havde regnet med.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Usikkerhed om Stjerneboksning

Det kan Tobias fra 'Kærlighed hvor kragerne vender' skriver under på.

- Jeg blev kontaktet på Tinder af en caster, som spurgte, om jeg ville være med i 'Kærlighed hvor kragerne vender', og jeg tænkte lidt 'Hvad sker der her?'. Jeg vidste ikke, at jeg havde swipet 'Ja' til en caster. Jeg troede, at det var en normal profil, men da jeg trykkede ind på profilen, kunne jeg godt se, at det fremgik af profilteksten, forklarer Tobias, som dog ikke tog situationen særlig tungt.

- Det var da et sjovt tilbud, som jeg gerne ville høre mere om. Så de ringede til mig, og efter 15 minutter var jeg overbevist om, at jeg skulle være med.

Vil undgå misforståelser

Selvom Tobias ikke vidste, at det var en caster, som han swipede ja til på Tinder, gør produktionen alt for at undgå misfortåelser på platformen.

-Vi har på ’Kærlighed hvor kragerne vender’ valgt at benytte datingportalen Tinder til indledende casting, da det er et målrettet og effektivt værktøj til at identificere potentielle deltagere til et datingprogram, fortæller redaktør Mads Volck, som også sætter ord på, hvordan det præcis foregår:

- Den indledende casting er foregået på den måde, at produktionsselskabets caster har oprettet en profil med et taletidskort købt til formålet, der har været aktiv i den periode castingen til programmet har fundet sted. Profilbilledet var et uskarpt portræt af casteren, uden mulighed for at se, hvordan vedkommende så ud, og i teksten fremgik castingformålet tydeligt, ligesom den følgende dialog med det samme slog castingformålet fast.

Redaktør Mads Volck slår yderligere fast, at når en mulig deltager har vist interesse, er dialogen med det samme blevet flyttet væk fra Tinder og over i et mere formaliseret castingforløb.