Tobias forklarer: Derfor ringede jeg ikke til Frida

I aftenens afsnit bliver Frida og seerne efterladt uden en forklaring på, hvorfor Tobias, trods god kemi, ikke tog den 23-årige centerleder fra Næstved med videre på date.

"Jeg er lidt skuffet over, at Tobias ikke ringede, fordi jeg virkelig følte, at vi hyggede os, men han har vel hygget sig bedre med nogle af de andre"

Sådan lød det fra 23-årige Frida Marie Schlünzen i aftenens afsnit af 'Kærlighed hvor kragerne vender', mens tårerne løb ned ad kinderne på hende.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald bryder sammen på tv: Undskyld

Fridas antagelse er dog ikke helt rigtig. Det fortæller Tobias til HER&NU.

- Det var marginaler, der skilte pigerne ad, og grunden til, at jeg ikke ringede til Frida, var, at hun har fem heste.

Særligt krav

De fem heste var dog ikke et problem i sig selv, men den fynske fyr antog, at de stod i vejen for hans visioner for en fælles fremtid.

- Jeg betød meget for mig, at pigerne var flytbare, og jeg antog, at Frida ikke var særligt flytbar på grund af sine heste, fortæller Tobias.

LÆS OGSÅ: Paradiso tilbage til eksen: Havde brug for en pause

En misforståelse

Under optagelserne fik Frida aldrig den egentlige begrundelse, så da HER&NU fortæller Frida, hvordan landet ligger, bliver hun en smule overrasket.

- Inden jeg meldte mig til programmet, gjorde jeg mig tanker om at flytte til Fyn. Hestene holder mig ikke på Sjælland, og hvis jeg blev forelsket og fandt den rigtige, ville jeg enten finde opstaldning til hestene på Fyn eller lade dem blive på Sjælland hos min mor, fortæller Frida og fortsætter:

- Det ville altså ikke have været et problem, og jeg er da ked af, at det er derfor, at Tobias valgte mig fra.

I dag er Frida kommet sig over afvisningen, og selvom hun ikke fandt kærligheden i 'Kærlighed hvor kragerne vender', er hun sikker på, at den rigtige nok skal dukke op.