‘Stjerner i trøjen’- deltagere afslører: Derfor er den nye sæson ekstra hård

Snart kommer endnu en sæson 'Stjerner i trøjen', og ifølge deltagerne er der god grund til at glæde sig.

Når 'Stjerner i trøjen' vender tilbage, er det blandt andet med Jan Linnebjerg, Sofie Stougaard, Jonas Schmidt og Adam Ild Rohweder. Derudover møder vi reality-personlighederne Janni Ree, Jackie Navarro, Gustav Andersen Salinas og Frederik Fetterlein. Slutteligt består holdet af rekrutter af DJ og model Nicoline Toft, sanger Nicky Rosendahl Russell, Patrik Wozniacki samt danseren Camilla Dalsgaard.

Til premieren på 'Love Again' tirsdag aften mødte HER&NU tre af deltagerne - Janni, Gustav og Camilla, som satte lidt ord på den kommende sæson.

- Det er gået ud over al forventning. Jeg har i hvert fald rykket mig. Jeg synes, det har været en fantastisk oplevelse, og jeg har gjort ting, jeg ikke troede, jeg kunne, fortæller Janni til HER&NU og tilføjer om holdet.

- Vi har fået et tæt venskab alle sammen, og det har virkelig været en god tur.

LÆS OGSÅ: Fandt stor knude i brystet: Nu har Anna Seneca endelig fået svar

Camilla Dalsgaard er ligesom Janni Ree meget begejstret for oplevelsen.

- Det har virkelig været en fed oplevelse. Man prøver noget andet af og kommer ind i en ny verden. Når man ser folk være presset på en helt anden måde, så lærer man hurtigt hinanden at kende. Det blev lidt familie på kort tid, fortæller Camilla.

LÆS OGSÅ: Tv-kendis afslører konkurs

En sæson som aldrig før

Selvom det har været en god oplevelse, så var vejrguderne på solskinsøen Bornholm bestemt ikke med aspiranterne.

- Vi har haft vejret imod os. Det har jo været snestorm, kulde og minusgrader, som de andre (tidligere sæsoner red.) ikke har haft. Så jeg tror, vi er de første i 'Stjerner i trøjen', der har været udsat for det. Det sagde de også, vi har haft alle odds mod os. Det var virkelig hårdt med kulden, og jeg hader at fryse, fortæller Janni.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitypar går hver til sit

Gustav og Camilla bakker Jannis historie om vejret op.

- Vejret var forfærdeligt. Det blæste helt vildt, og der var minusgrader, fortæller Gustav, og Camilla afbryder:

- Det blæste så meget, at færgen var aflyst.

LÆS OGSÅ: CHOK: Færdig i 'X Factor'

Derfor var sæson tre hårdere

Hos Discovery bekræfter de, at det rent vejrmæssigt har været den hårdeste sæson, fordi sæson 1 blev optaget i september og oktober i efterårssol, og sæson 2 blev optaget juni og juli. Denne sæson blev optaget i marts og april, som blandt andet bød på storm, sne og slud på Bornholm, hvor den blev optaget.

LÆS OGSÅ: Karina Von d’Ahé: Jeg har fuldstændig overgivet mig

De understreger dog, at deltagerne har taget det med højt humør og overskud og vi har stor respekt for deres indsats og indlevelse.

Hvornår den nye sæson 'Stjerner i trøjen' har premiere, er endnu ikke offentliggjort.