Karina Von d’Ahé: Jeg har fuldstændig overgivet mig

Forsidefrues kærlighedsliv lever i bedste velgående. Læs mere om hvorfor.

I går aftes var der premiere på den romantiske komedie 'Love Again' i Movie House i Hellerup. Her var forsidefruen Karina Von d’Ahé én af de kendte ansigter, der var mødt op, men dog i sit eget selskab, da HER&NU/Realityportalen fik en snak med hende på den røde løber.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas bestormet efter brud: Jeg er chokeret

Tilbage i februar 2022 fortalte Karina nemlig til Realityportalen, at hun havde fundet kærligheden på ny, men hvor hun også påpegede, at det ikke blev én, hun har med på den røde løber.

Men til trods for dette, så var hun ikke bleg for at dele ud på den røde løber omkring, hvordan det står til med kærligheden mellem dem.

- Vi har været sammen i et år og otte måneder eller sådan noget. Det går faktisk mega godt og bedre, end hvad det gjorde i starten. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg tror, det er fordi, at jeg fuldstændig har overgivet mig til ham. Jeg nyder det simpelthen så meget, fortæller Karina til HER&NU/Realityportalen og fortsætter:

- Han er en fed fyr, en good guy, og han får mig til at grine. Jeg har ikke haft så mange ekskærester, der var så sjove. Han er både ordenlig og sjov, det er en fed kombination.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-deltager har fået kæreste

Parret har ikke taget skridtet videre og flyttet sammen, men her faldt Karinas svar også promte:

- Ja, vi bor ikke sammen, men det fungerer mega godt. Det er jeg glad for. De næste par år skal det være sådan her.

Tilbage i marts delte Karina et feriebillede på de sociale medier med hende og den private kæreste. Se billedet hernede.