Jackie Navarro afslører: Det bliver svært at skulle give slip

Jackie Navarro sætter ord på et afsluttet kapitel i sit liv, men som hun tager med sig videre.

Hvis man følger den tidligere forsidefrue på Instagram, er det nok næppe gået nogens næse forbi, at Jackie Navarro er med i den nye sæson af 'Stjerner i trøjen', som netop har sluttet optagelserne på Bornholm.

LÆS OGSÅ: Derfor er det slut med 'Familien fra Bryggen'

- Det har været den vildeste oplevelse. Jeg troede ikke, jeg kunne presse mig selv, som jeg gjorde. Menneskerne, jeg har været omgivet af, var nogle af de sjoveste, sødeste og skøreste væsner. De rigtige soldater var jeg lidt bange for til at starte med, men det ændrede sig hurtigt - skønne mænd, og ja, jeg fik desværre ikke billeder af soldater kvinderne, men de var også rigtig dejlige, skriver Jackie i et opslag på Instagram ovenpå oplevelsen.

Ifølge Jackie bliver det svært at komme hjem igen efter sådan en tur.

- Det bliver svært her i starten at skulle give slip på den boble, vi har været i. Selvom man er blevet presset og skulle leve efter en masse regler (må nok ikke sige for meget), så var det alligevel rart og en form for afhængighed. Nu forstår jeg, hvorfor det kan være svært, hvis man har levet som soldat og skal tilbage til et civilt liv, hvor man har haft alle de formaliteter, regler og 'bokse', skriver Jackie, der er meget taknemlig for oplevelsen.

Ifølge Jackie melder Discovery+ snart en premieredato ud.

Se opslaget herunder: