'Kærlighed hvor kragerne vender'-deltager har fået kæreste

Kort efter optagelserne mødte hun drømmefyren.

Den 22-årige Emilie Schøtt har været særligt eftertragtet blandt fyrene i 'Kærlighed hvor kragerne vender', hvor hun både har datet Mads, Andreas og Jannich.

LÆS OGSÅ: Tv-kendis afslører konkurs

Men trods stor interesse fra fyrenes side fandt Emilie ikke kærligheden i programmet. Hun valgte nemlig selv fyrene fra, da hun efter flere dates ikke kunne mærke kemien.

Kemien har hun heldigvis fundet med en anden sød fyr, efter at kameraene slukkede.

- Jeg har fundet kærligheden, og vi har månedsdag på fredag, fortæller hun til HER&NU.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitypar går hver til sit

En afgørende tur i byen

Emilies udkårne hedder Victor, er 21 år, og de to lærte hinanden at kende til en førfest inden byen.

- Jeg var hjemme hos en af vores fælles kammerater, og så var han der også. Så vibede vi bare der. Det var bare den mest naturlige måde at møde hinanden på - helt fri for datingapps, fortæller Emilie og uddyber, hvad hun præcis faldt for på den skæbnesvangre bytur.

- Den aften endte vi med at sidde på et trappetrin, hvor jeg sad og snakkede om mig selv i tre timer. Han var så investeret, og jeg følte virkelig, at han så mig som person. Det var alt andet end overfladisk. Vi klikkede virkelig på det følelsesmæssige plan.

LÆS OGSÅ: Sødeste video: Christopher snyder datteren til kys

Efter parret fandt sammen, har Victor set med i 'Kærlighed hvor kragerne vender', og selvom det selvfølgelig aldrig er sjovt at se sin kæreste date andre, tager han det pænt.

Man kan se 'Kærlighed hvor kragerne vender' på TV 2 tirsdag klokken 20.00 eller på TV 2 PLAY.