Mor satte en stopper for militærdrøm: Klogt valg

Danserens liv og karriere kunne have set helt anderledes ud den dag i dag.

Camilla Dalsgaard, der særligt er kendt fra 'Vild med dans', kan inden længe opleves i 'Stjerner i trøjen', hvor hun sammen med 11 andre kendte danskere skal igennem alverdens militære prøvelser.

Da hun blev tilbudt at medvirke i programmet var det et rungende 'ja', produktionen fik tilbage, og det er der en særlig grund til.

LÆS OGSÅ: Janni om salget af Vedbæklund: Jeg vil ikke savne det

- Jeg ville bare vildt gerne prøve at komme i militæret. Det har jeg aldrig været, for min mor smed min indkaldelse ud - så jeg har altid tænkt, at hvis jeg fik chancen, så skulle det prøves. fortæller Camilla til HER&NU/Realityportalen til pressedagen for programmet.

Camillas mor, Soffie Dalsgaard, er ligeledes professionel danser og har også slået sine folder på hele Danmarks dansegulv fra sæson et til og med sæson fire af 'Vild med dans', og hun havde bange anelser om, at datteren måske ville blive bidt af militærlivet.

- Og jeg må jo give hende ret, at det var jeg nok, fortæller Camilla og fortsætter:

- Så jeg tror også, hvis jeg havde gjort det dengang, så tror jeg ikke, jeg havde været, hvor jeg er i dag.

LÆS OGSÅ: Mette Bluhme indrømmer: Jeg har fortrudt

Her slår hun fast, at det formentlig hverken var blevet til den dansekarriere, hun i dag kan prale af, og også, at Soffie nok ikke var blevet beriget med et barnebarn så tidligt, som hun gjorde.

Camilla blev nemlig bor til datteren Andrea 24. oktober 2015 i en alder af 25 år.

- Så det var måske meget klogt af hende, lyder det fra dansedarlingen med et grin.

'Stjerner i trøjen' har premiere 12. oktober på Kanal 5 klokken 21.00 og Discovery+.