Lina Rafn og Paw Lagermann fra duoen Infernal. (Foto: Michael Stub)
Lina Rafn og Paw Lagermann fra duoen Infernal. (Foto: Michael Stub)

Lina Rafn afslører: Dropper stort hit på grund af krigen

Ruslands invadering af Ukraine har mange ofre - også på den musikalske scene, viser det sig.

Til åbningen af Nicholas Nybroes udstilling på Dansk Design Museum afslørede Lina Rafn, at Infernal er stoppet med at spille én af deres sange på grund af krigen i Ukraine.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen har taget en stor beslutning: Tæt på mit hjerte

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Lina Rafn fortæller om Infernals 25-års jubilæum.

Det skete, da hun fortalte, at de er ved at lancere en rom, hvortil spørgsmålet lød, om det næste så ville være en Kalinka-vodka.

LÆS OGSÅ: Janni bekræfter: Er i dialog om ny sæson 'Forsidefruer'

- Nu rører vi ikke skide meget ved Kalinka p.t. af gode grunde, fastslog sangerinden overfor HER&NU og fortalte, at de faktisk er stoppet med at spille sangen.

- Der skal bare være én, der tager det ilde op. Der er jo ikke nogle penge, der går til Rusland, fordi vi spiller den sang, eller den sælger, men det er bare - nogen vil sikkert se det som at sympatisere forkert, forklarer hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Sussis nye kæreste: Derfor er han hemmelig

- Og vi er jo heldige, vi har mange hits. Vi kan bare spille uden, der er ikke nogen, der klager og siger, jeres største var ikke med, for der er mange, der synes, vores største er alt muligt andet. Da vi kunne se, at det bærer den vej, lavede vi lige setlisten om med det samme.

Hun understreger, at der ikke er nogen, der har savnet den på deres setliste, når Infernal er ude og spille, og at det ikke er fordi, de har været udsat for en shitstorm eller noget på grund af sangen, at de har taget valget.

LÆS OGSÅ: Stephanie og Cengiz 'Langt fra Bryggen': Det er noget helt nyt

Til gengæld tør hun ikke spå om, hvad der skal til for, at de tager sangen tilbage på setlisten.

- Hvis vi kan mærke, at stemningen i verden er en anden, så kigger vi på det, men ærligt, jeg tænker ikke over det medmindre nogen spørger til det.