Stephanie og Cengiz 'Langt fra Bryggen': Det er noget helt nyt

Stephanie og Cengiz er snart klar med et nyt program.

Torsdag den 5. oktober er de tidligere 'Familien fra Bryggen'-stjerner Stephanie "Geggo" Salvarli og Cengiz Salvarli klar med et helt nyt program - 'Langt fra Bryggen'.

LÆS OGSÅ: Viser særlig 'Robinson'-tatovering frem

Hvad man skal ligge i den titel, forklarer Stephanie og Cengiz i et stort interview med HER&NU.

- Så langt er det ikke fra Bryggen, og vi bor stadig på Amager. Produktionsselskabet fandt på titlen. Der er lidt noget metaforisk i det, hvor vi prøver at forklare, det er noget helt andet end ’Familien fra Bryggen’, og samtidig at det ikke er på Bryggen, forklarer Stephanie.

Ifølge Stephanie tror mange, at titlen betyder, at de tager afstand fra 'Bryggen'.

- Folk tror, at nu vil vi ikke have noget med ’Familien fra Bryggen’ at gøre, men det har været en kæmpe del af vores liv, som vi virkelig har elsket at lave, så det handler ikke om at tage afstand, forklarer Stephanie, der elsker titlen.

LÆS OGSÅ: Cecilie Schmeichel opereret

Noget helt nyt

'Lang fra Bryggen' er ifølge Stephanie og Cengiz noget helt nyt. Foruden et nyt produktionsselskab er formatet og klipningen også ændret.

- Med 'Bryggen' var det meget safe, der vidste vi, hvad det ville ende ud med, men det gør vi ikke med det her. Så det er noget andet. Det har været sjovt at lave noget helt andet, selvom mange vil tænke, det ikke er noget andet, men det er virkelig noget helt andet, forklarer Cengiz.

I programmet følger seerne blandt andet parrets store renoveringsprojekt, og her har de besluttet, at seerne får lov at komme helt tæt på. Det betyder også, at skænderier ikke vil blive klippet ud, som de gjorde i 'Familien fra Bryggen'.

- Jeg tror, vi sagde meget til os selv, da vi sagde ja til at lave det her program, at så skal det også være ægte, og det hele skulle være rigtigt. Så skulle der opstå et skænderi, ville vi ikke slukke kameraet, fortæller Stephanie og Cengiz supplerer:

- Vi kører med det, der opstår. Vi har ikke behov for at klippe det ud. Vi er ægte, og det er sådan hjemme hos alle familier. Alle skændes, når de bliver presset, så der er ingen grund til at klippe det ud.

LÆS OGSÅ: Niels Erik dumpet af ny kæreste på sms

Foruden skænderier ser seerne også en helt ny side af Stephanie, der er meget ærlig omkring, at hendes barndom har været hårdere, end hun hidtil har udtalt. Hun er meget opmærksom på, at give pigerne en opvækst, der er langt fra hendes egen.

Se første afsnit torsdag den 5. oktober på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Stor afsløring om ny sæson 'Stormester'