AFSLØRING: Gustav og Fetterlein i fælles tv-comeback

Efter flere års pause vender de to realitystjerner nu tilbage på skærmen i samme program.

Gustav Salinas har længe teaset for, at han snart vender tilbage på skærmen. Og man må sige, at han vender tilbage med noget af et brag.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen efter sygdom: Dét fortryder hun

Han har nemlig i dag afsløret på sin Instagram, at han medvirker i den tredje sæson af 'Stjerner i trøjen'.

- Efter 7 års pause er jeg nu tilbage. Jeg troede ikke selv, at jeg ville vende tilbage til realityverdenen. Nogen vil kalde det en dokumentar eller menneskeligt eksperiment, men i bund og grund er det reality, når det er bedst, skriver Gustav i et opslag på Instagram, som kan ses nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Her er Natascha Lineas gode råd til forældre

Det er ikke kun Gustav, der tager trækker i tv-trøjen. Et hav af andre kendte realityfolk har i dag offentliggjort, at de også er på vej til Bornholm for at optage det nye program, blandt andre to tidligere 'Forsidefruer'.

Også Frederik Fetterlein slutter sig til Gustav og gør sit comeback på skærmen, efter han senest var med i 'Plastikkongerne' og 'Fangerne på fortet' i 2020 og 'Divaer i junglen' i 2019. På sin Instagram story har han nemlig lagt et billede om med de andre deltagere med teksten "På vej mod Bornholm".

LÆS OGSÅ: Sarah Tiedt giver update på graviditet: Baby er for lille

Den nye Gustav 2.0

I 'Stjerner i trøjen' trækker 12 kendte danskere i militæruniformen og bliver sendt på et barskt eventyr, hvor kun én står tilbage til sidst. Og for Gustav er det første gang, at han trækker i den militærgrønne farve - i hvert fald af andre grunde end at være moderigtig.

- Da da jeg fyldte 18 år, der havde jeg en drøm om at komme i militæret. Men jeg blev erklæret uegnet. Jeg fik aldrig en grund. De sagde bare, at jeg ikke ville passe så godt ind. Derfor vil jeg nu gerne vise mig selv, at jeg sagtens kan det med militæret. Og samtidig vil jeg også gerne vise Danmark vise den nye Gustav. Nemlig Gustav 2.0. Så jeg har sagt ja til at medvirke i ’Stjerner i trøjen’, skriver Gustav videre i sit opslag og afslutter:

- Jeg vil gøre alt det, der står i min magt for at vinde. Men jeg er godt nok både nervøs og spændt. Men mon ikke, at det hele bliver godt. Jeg kommer til at savne jer og jeg kommer også til at savne min lille familie. Men jeg har heldigvis fået lov til at være online en gang om dagen.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vindere tilbage på tv