Soeren Le Schmidt er dommer og vært på nyt DR-program

Søren Le Schmidt kaster sig ud i en ny rolle.

Kendisdesigneren Søren Le Schmidt skal stå i spidsen for et nyt konkurrence-program på DR, hvor det gælder om at blive den nye, store danske designer. Det oplyser ELLE.

LÆS OGSÅ: Søren Le Schmidt om livet med tvillinger: Vil ikke begrænses

Designeren har ifølge modemagasinet slået sig sammen med kronprinsesse Marys stylist, Anja Camilla Alajdi, om at finde Danmarks næste store designer i et nyt program på DR.

Programmet er lig med det amerikanske 'Project Runway', hvor deltagerne skal igennem en række udfordringer og elimineres én efter én, så der til sidst står én vinder tilbage.

LÆS OGSÅ: Philine føler sig misforstået: Nu er jeg klar til at være på tv

- Hvad der kan vindes, eller hvad præmien ender ud med at være, kan jeg desværre ikke røbe. Programmet favner bredt og hylder forskellige dele af designbranchen, så uanset om der sidder en designer, der elsker at skabe store kjoler eller har en passion for outerwear, er programmet ideelt til begge, fortæller Søren Le Schmidt til Elle og forklarer:

- Vi har til formål at bygge designerne op, og selvom der desværre skal en ud hver gang, er det ikke et program, der nedbryder folk og peger fingre. Vi er der som støtte, guidance og mentorer gennem hele forløbet.

LÆS OGSÅ: Lise Nørgaard lavede ny 'Matador'-musical inden sin død

Søren Le Schmidt har selv delt informationer om programmet på sin Instagram, hvor han søger deltagere. Se opslaget herunder:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af SØRENLESCHMIDT (@soerenleschmidt)

Det er ikke første gang, Søren er med i et tv-program. Han var nemlig deltager i reality-programmet 'Stjerner i trøjen' på discovery+.