Ny sæson 'Stjerner i trøjen': Se det første klip her

12 kendte danskere er igen klar til at trække i de grønne militæruniformer.

12 kendte danskere, heriblandt Gustav Salinas Andersen, Jan Linnebjerg og Jonas Schmidt, hopper i rekrut-uniformen og kaster sig ud i et benhårdt og lærerigt forløb i 'Stjerner i trøjen'.

LÆS OGSÅ: Se klippet: Tony og Saiyan viet blandt turister

Alle rekrutterne har et fælles ønske om at blive den bedst mulige version af dem selv, når Dar Salim og Jacob Riising tester dem til det yderste.

I mange dages hårde optagelser har 12 kendte danskere prøvet kræfter med oberst Dar Salim og kaptajn Jacob Riisings prøvende og lærerige forløb. Målet er, at Salim og Riising skal transformere de medvirkende rekrutters civile tankesæt, så de ikke længere bare tænker på “mig og mit”, men i stedet skal de omfavne korpsånden og fællesskabet og tænke i “vi og vores”.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro afslører: Mere 'Forsidefruer' på vej?

Tredje sæson af 'Stjerner i trøjen' er særlig hård, da rekrutterne ikke blot kæmper med Dar og Jacobs udfordringer - de skal også kæmpe imod naturens kræfter, da de under optagelserne bliver ramt af voldsomt snevejr på Bornholm.

LÆS OGSÅ: Christel og kæresten: Afslører kikset start på forholdet

Rekrutterne er i denne omgang skuespillerne Jan Linnebjerg, Sofie Stougaard, Jonas Schmidt og Adam Ild Rohweder. Derudover møder vi reality-personlighederne Janni Ree, Jackie Navarro, Gustav Andersen Salinas og Frederik Fetterlein. Slutteligt består holdet af rekrutter af DJ og model Nicoline Toft, sanger Nicky Rosendahl Russell, Patrik Wozniacki samt danseren Camilla Dalsgaard.

- Vi er meget glade for at bringe 'Stjerner i trøjen' tilbage på skærmen. Det er et fantastisk både underholdende og rørende program, der viser, at konkurrence og kammeratskab sagtens kan gå hånd i hånd, og vi glæder os til, at vores seere igen kan følge vores 12 kendte og modige rekrutter, der anføres af Dar Salim og Jacob Riising, siger Kristian Rosasco, Programdirektør, Warner Bros. Discovery Danmark.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus genkendt i swingerklubben: Lidt irriterende

I første sæson af 'Stjerner i trøjen' gik Tobias Hamann hele vejen, mens designeren Søren Le Schmidt triumferede i anden sæson.

Du kan følge med i tredje sæson af 'Stjerner i Trøjen' på Kanal 5 og discovery+ fra den 12. Oktober.

LÆS OGSÅ: Loay og Mikkel laver nyt 'Robinson'-program