Fie i vild kovending: Derfor vil hun ikke have flere børn

Den tidligere reality-deltager er mor til sønnen Mateo, men hun har ikke planer om at få flere børn.

Man har et standpunkt, til man tager et nyt, og det har Fie Laursen måttet sande et par gange. Senest har hun skiftet mening omkring børn. Tilbage i juni 2022 blev hun mor for første gang, da sønnen Mateo kom til verden. Hun har dog altid har drømt om at få mere end ét barn.

LÆS OGSÅ: Christiane åbner op om tabet af sit barn

Men nu har drømmen tilsyneladende ændret sig. Det fortæller Fie i en TikTok-video, hvor hun sætter ord på, hvorfor hun ikke har planer om at få flere børn.

LÆS OGSÅ: Fie viser ægtemanden frem: Se ham her

- Jeg har altid tænkt, at jeg ville have en masse børn, indtil jeg fik min førstefødte. Det er en blanding af, at jeg ikke vil have, at han skal føle sig udeladt, eller at han har mistet os, samtidig med at jeg ikke rigtig vil gennemgå det hele igen. Min søn har brug for en sund mor og alt min kærlighed og opmærksomhed mere, end han har brug for søskende, skriver Fie.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Boris indrømmer: Forelsket i Astrid

Til Realityportalen/HER&NU uddyber Fie, hvad der er, som hun ikke ønsker at gennemgå igen.

- Jeg mener, at graviditet, fødsel og efter er hårdt for en kvindes krop og mentale helbred. Det er ikke noget, jeg drømmer om, siger hun.

Således har piben altså fået en anden lyd end sidste efterår, hvor Fie Laursen udtalte, at hun drømte om flere børn med Mateos far. Nu er hun dog for nylig blevet gift med en anden mand, men det betyder altså ikke, at der er nye børneplaner.

LÆS OGSÅ: Fie bryder tavsheden om forholdet til Boris

Udelukker intet

Den tidligere blogger er dog afklaret med, at hvis hun skulle blive gravid igen, så vil hun beholde barnet.

- Men hvis gud har andre planer, så vil jeg altid omfavne det og beholde den lille engel, men jeg vil formentlig aldrig vælge at blive gravid igen. Og det er okay. Samfundet kan ikke presse mig med, at et barn har brug for søskende, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-stjerne afslører graviditet

Fie annoncerede for nyligt, at hun er blevet gift, ligesom hun også har offentliggjort, hvem hendes ægtemand er.