Fie Laursen har født

Fie Laursen er blevet mor for første gang. Hun endte med at føde på sin terminsdato.

I går aftes midt i solnedgangen gik Fie Laursens fødsel i gang, det skrev hun på Instagram i nat klokken 2, hvor hun beskrev smerterne som vilde. I dag er hun så blevet mor til sit første barn, sønnen Mateo, og hun lader allerede til at have glemt alt om smerterne.

LÆS OGSÅ: Jasmin taler ud om dyb hemmelighed: Min største smerte

- Få pres og ude på 15 minutter. Den mest magiske fødsel, fyldt med kærlighed, grin og ro. Havde forberedt mig på smertehelvede, men alt gik så hurtigt fra da veerne startede. Er høj på livet og elskede alt ved min fødsel, skriver Fie på Instagram, hvor hun deler et billede af sig selv med sønnen.

LÆS OGSÅ: Medina har født: Mor til to

Således endte Fie altså med at føde på sin terminsdato d. 9. juni, hvilket det kun er fem procent af alle gravide, der gør. Fie Laursen har taget følgerne med på rejsen lige fra første færd. Hun offentliggjorde sin graviditet få dage efter, hun selv havde fundet ud af, at hun skulle være mor.

Ligeledes har hendes søn allerede inden fødslen fået sin egen Instagram-pofil, hvor han i skrivende stund følges af 52.800 mennesker. Mateo har altså allerede en større platform end mange af de danske Influencere, der lever af deres Instagram.

Se billedet af Fie og Mateo HER.

LÆS OGSÅ: Christiane efter stor sorg: Byder fremtiden og ny graviditet velkommen