Bettina og Laura havde brug for hinanden: Kun os to

Bettina og Laura har for mange år tilbage rejst i Asien med rygsæk, og de håbede på at kunne genopleve den oplevelse.

Bettina Dahm, 49, og datteren Laura Thorup, 23, er lige nu aktuelle i TV 2-programmet 'Først til verdens ende'. Mor og datter havde en mission om at få kvalitetstid som i gamle dage, hvor de kun var dem.

- Jeg er gået fra teenager til voksen, og der er sket meget for mig. Og min mor har fået min lillebror og havde travlt med sin forretning. Så jeg tror bare, vi har haft brug for hinanden uden alle de her forstyrrende elementer. Bare at kunne trække stikket fra alt og kun være os to, som vi gjorde lidt i gamle dage, hvor jeg bare var et barn, og hvor det kun var os, fortæller Laura, da HER&NU møder mor og datter i barndomshjemmet i Vallensbæk.

LÆS OGSÅ: Bubber jubler: Far til fem

Lauras forældre blev skilt, da Laura var fem år.

- Min far var professionel fodboldspiller, da jeg var barn, så generelt var jeg primært meget sammen med min mor på grund af hans arbejde. Jeg så kun min far hver anden weekend. Vi boede seks-syv år, hvor det kun var mig og min mor. Vi fik et meget intens bånd, da der ikke var andre, forklarer Laura.

Da Laura blev 11 år, fandt mor Bettina en ny kæreste, og kort efter fik Laura en lillebror.

- Derfor ramte det sindssygt hårdt, da jeg mødte Stefan, indskyder Bettina.

- Jeg hader at sige det, for det lyder så forkælet enebarnsagtigt, men det der med at skulle dele hende med nogen, det kunne jeg ikke rigtig acceptere, for det var jo bare mig og hende, og vi havde det jo så godt. At der skulle komme en og forstyrre, det var da meganederen og mega hårdt, fortæller Laura.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise løfter sløret for hemmeligt projekt med Casper Christensen

Artiklen fortsætter under billedet.

Bettina og Laura medvirker i programmet 'Først til verdens ende'.
Bettina og Laura medvirker i programmet "Først til verdens ende".

Ikke som forventet

Derfor var en tur til verdens ende den gyldne mulighed for mor og datter til at genskabe den kvalitetstid, de havde, da det kun var de to. Men turen blev ikke som forventet.

- Der var en masse forstyrrende elementer både fra konkurrencen og fra kameraholdet. Selvom de var søde, så var de jo altid med i samtalerne, så det var ikke så intens, som vi havde troet, fortæller Laura.

- Vi var meget bevidste om, at nu skulle vi nyde det, men vi havde svært ved at nyde det, fordi vi var så presset hele tiden. Der var på et tidspunkt, hvor jeg siger til Laura, “vi har slet ikke grinet endnu”, og hvis der er noget, vi gør, så er det at grine sindssygt meget, fortæller Bettina.

Dog er de begge enige om, at de er glade for oplevelsen, og de ville ikke have været den foruden.

Se 'Først til verden ende' hver mandag kl. 20.00 på TV 2 eller på TV 2 PLAY.