'Ombord'
'Ombord'

TV 2 afslører nyt reality-program

Elsker du rejseprogrammer, unge mennesker og store problemstillinger, så er TV 2s nye reality-program noget for dig.

30 dage tæt sammen på en lille båd i havet ud for Filippinerne. Det er udgangspunktet for de otte unge, der deltager i programserien 'Ombord'. Og ud over nye venner, store oplevelser og eventyr er der en masse på spil for deltagerne på det personlige plan.

Artiklen fortsætter under videoen af reality-parret Philip og Frederikke.

Alle drømmer de om, at rejsen måske kan ændre deres vej ud i livet. Med ombord på båden har de nemlig alle et dilemma udformet som spørgsmål, der kaster skygger over deres hverdag derhjemme, f.eks. angst, kropsopfattelse, forventningspres mm.

I 30 dage sejler de ud i det ukendte og deler deres spørgsmål med hinanden. Alle drømmer om at gå i land med et svar, der kan give dem bedre fodfæste i livet.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro afslører: Det bliver svært at skulle give slip

Artiklen fortsætter under billedet.

Alle deltagerne fra 'Ombord'
Alle deltagerne fra 'Ombord'

I løbet af hele rejsen er det også de unge, som skal lære at sejle med alt, hvad det indebærer af at sætte sejl og styre, uanset om det er roligt vejr eller høj sø. I det hele taget skal de få hverdagens praktiske gøremål til at fungere ombord på båden.

-Vi håber, at ‘Ombord’ både kan inspirere og sætte gang i vigtige samtaler. For de medvirkende bærer på nogle kæmpestore spørgsmål, som mange af os kan genkende. På båden rykker de både fysisk og følelsesmæssigt helt tæt sammen, og det sætter fart i de medvirkendes tanker, deres personlige udvikling og bringer dem tættere på nogle afgørende beslutninger, siger TV 2s indholdschef, Dorthe Thirstrup og fortsætter:

- Det, at de otte unge deler deres inderste tanker med nye mennesker og tør være sårbare, kan gøre dem stærkere og sætte deres eget liv i perspektiv. Samtidig kan det forhåbentligt også inspirere andre til at gøre det samme. Vi vil gerne åbne verden for vores seere og gøre dem klogere på sig selv. 'Ombord' er primært skabt til unge, og det er et godt eksempel på den type indhold, vi gerne vil have mere af på TV 2 Echo, siger Dorthe Thirstrup.

LÆS OGSÅ: Sådan blev Patrick den nye meddommer i 'Sommerdrømme'

Går deltagerne i land med et svar, der kan give dem bedre fodfæste i livet? Glæd dig til ’Ombord’ - en helt ny, danskudviklet realityserie i ti afsnit, der er et af de første tilbud på det nye TV 2 Echo. 'Ombord’ har premiere onsdag 5. april 2023 på TV 2 Echo og TV 2 PLAY.