Andrea Rudolphs hårde kamp: Fandt styrke i sin mand

Da kræftsygdommen var værst, måtte Andrea Rudolph give sig hen til sin mand, Claus.

Det var en skelsættende periode, der vendte op og ned på tilværelsen, da Andrea Rudolph - indehaveren af skønhedsmærket 'Rudolph Care' - tilbage i 2021 fik konstateret brystkræft.

LÆS OGSÅ: Jaffer går i Kjeldbjergs fodspor

I et rørende interview med Eurowoman, deler Andrea sine tanker om, hvordan livet slog kolbøtter i takt med, at sygdommen var ved sit værste punkt. Men også særligt, hvordan hun hentede styrke og støtte fra sin mand, Claus Møller Jakobsen, i den sårbare periode, hvor hun hverken havde teten hjemme i familien eller i sin virksomhed.

LÆS OGSÅ: Åh nej! Felix Smith dropper værtsrolle

- Jeg måtte overgive mig til Claus, og det er godt, når jeg gør det. Han besidder en ro og har brede skuldre i mere end en forstand. Rollerne blev byttet om, og det var rigtig godt og sundt. Jeg skulle bare igennem det lort og blive rask, fortæller hun til mediet.

Dybe ar på sjælen

Siden Andrea blev udredt for kræft, har tilværelsen langsomt, men sikkert vendt tilbage. Men til trods for dette, har perioden, hvor hun var syg, stadigvæk sat sine dybe ar på sjælen og en betydeligt mængde sorg.

LÆS OGSÅ: Gunnvør afslører nyt om 'Forsidefruer'

- Ja, vi er også faldet lidt tilbage (i de vante roller, red.). En del af os søger tilbage til det, der var. Det var trygt. Men det kan vi ikke, for der er ikke noget, der er, som det var. Så det er det der med at acceptere, at der er sket en forandring, uden at vi taler om kræft hver dag, og det bliver en identitet, for det er det ikke, og det skal det ikke være.

Dog understregede Andrea, at Claus ubetinget har været hendes klippe og stadigvæk er det gennem tykt og tyndt.

- Vi har været dødgode til at løfte og holde hinanden. Vi har på en eller anden måde evnet at supplere hinanden, så når den ene har været nede, har den anden været oppe.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Geggos biologiske far valgte navnet 'Stephanie'

Parret blev gift tilbage i 2016.

Man kan læse hele interviewet med Andrea Elisabeth Rudolph i denne måneds Eurowoman, der er på gaden nu.

Claus Møller Jakobsen og Andrea Elisabeth Rudolph.
Claus Møller Jakobsen og Andrea Elisabeth Rudolph.