Jonas' hårde teori: - Derfor røg jeg ud

Forfatteren Jonas Eriksson tror, at et bestemt personlighedstræk spændte ben for ham.

Længe har Bjarne Henriksen haft Jonas Eriksson på sin radar, og i aftenens afsnit blev den 65-årige skuespillers stemme tungen på vægtskålen, da den 49-årige forfatter blev stemt ud af TV 2-programmet.

Artiklen fortsætter under videoen.

Rundt om det runde bord var begrundelsen for at stemme Jonas ud, at han havde ændret sig gennem spillet. En observation som Jonas ikke var enig i dengang og stadig ikke er enig i i dag, efter han har set programmet.

- Jeg synes faktisk, at jeg var en af dem, som ikke ændrede adfærd undervejs. Mine teorier og holdninger var de samme fra start til slut, fortæller Jonas til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Heino Hansen har været på landsholdet

Den 49-årige forfatter har dog et andet bud på, hvad der spændte ben for ham.

- Jeg tror, at jeg røg ud på grund af min personlighed. Man blev jo mere og mere presset, jo længere tid man var derinde. Mange af de andre havde en tendens til at søge sammen i grupper, da de blev pressede, og der gjorde jeg det modsatte. Jeg kunne godt lide at være for mig selv, og det var måske ikke det bedste karaktertræk, lyder det fra Jonas, som ikke lægger skjul på, at han var ked af at ryge ud.

- Det var pissesjovt at være med, fortæller han.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Mark i chok: Slut efter 10 uger

Siden Jonas forlod optagelserne, har han arbejdet videre på en roman, som kommer ud efter sommerferien.

- Det bliver en autofiktions-roman. Den kommer til at tage udgangspunkt i mit eget liv. Min far døde for et par år siden, og så er der sket en masse ting efter det, som jeg tager udgangspunkt i, fortæller Jonas.