Vidste du det? Heino Hansen har været på landsholdet

Den kendte komiker har både været på landsholdet og til EM.

I torsdagens afsnit af 'Breinholts' er Heino Hansen gæst, og selvom de fleste tænker på komikeren Heino Hansen, når de hører navnet, så er der en lille gruppe mennesker, der tænker på fodboldspilleren Heino Hansen fra 70'erne.

LÆS OGSÅ: Anders og Emilie lavede én fodfejl i 'Kragerne': Blev taget i at være sammen

En af disse er Preben Elkjær, som får lov til at stille Heino Hansen et spørgsmål i Anders Breinholts spørgekasse, og her lyder spørgsmålet: "Hvor mange landskampe har han spillet". Da han bliver gjort opmærksom på, at det er komikeren Heino Hansen, kunne det være faldet til jorden, men det gør det ikke.

LÆS OGSÅ: TV 2 afslører nyt om 'Sygeplejeskolen'

- Svaret er tre, og det er faktisk rigtigt - i Billiard, lyder det fra Heino, hvortil en en overrasket Anders Breinholt spørger, om han vandt.

- Nej, jeg tabte. Det var U17 EM i Holland. Ja, jeg har sgu været på U17 landsholdet, afslører Heino og fortsætter:

- Så en anden gang, når Prebsi sidder og spiller sjov med sine spørgsmål, så var det faktisk et svar på det!

LÆS OGSÅ: Elvira ikke i tvivl: Har fundet babynavn

Fodboldspilleren Heino Hansen er fra Slagelse, spillede 31 A-landskampe og sluttede sin karriere i Næstved, hvor komikeren Heino Hansen er født og opvokset. Derfor er det da heller ikke første gang, Heino bliver gjort bekendt med sin navnebror.

LÆS OGSÅ: Gunnvør står fast: Åben for tilbud

- Hver gang jeg møder et menneske over 62 i Næstved Kommune, så siger de "Det er faktisk meget sjovt med dig og det der navn, nogle andre også har haft"

Se hele afsnittet af 'Breinholts' på Viaplay.