Fik -3 i huen: - Jeg blev kaldt dum og uintelligent

Folk roser tit Melissa Bentsen for hendes ærlighed og hendes udseende men sjældent for hendes intellekt.

Hvis man vender Melissa Bentsen studenterhue, står der -3 i den. Den unge kvinde har nemlig aldrig været god i skolen, og det har hun ofte hørt for gennem sin opvækst.

- Folk i skolen har altid sagt "Melissa, du bliver ikke til noget. Du er uintelligent", fortæller den 26-årige kvinde til HER&NU

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Heino Hansen har været på landsholdet

Derfor græd den unge influencer også af glæde den anden dag, da hun læste folks kommentarer på sociale medier omkring sin medvirken 'Forræder'. I TV 2-programmet har hun nemlig i den grad brilleret med sin menneskeforståelse og intuition, og det har fået folk til at sende roser hendes vej.

- Det er meget surrealistisk at læse med. Nogle skriver, at jeg er skarp og klog. Jeg er aldrig blevet kaldt klog før, fortæller Melissa.

Selv har den unge influencer dog altid vidst, at hun har masser at byde ind med, også selvom det ikke er matematiske genistreger eller fortællinger fra 1600-tallet.

- Jeg er opdraget godt. Jeg føler, at jeg er klog på livet og mennesker. For mig er det vigtigst, forklarer Melissa.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Mark i chok: Slut efter 10 uger

Anerkendelse fra medspillere

I programmet bliver Melissa også rost af flere af sine medspillere. Blandt andet siger Anton Hjele på et tidspunkt, at Melissa er den eneste kniv i skuffen.

- At jeg får den anerkendelse fra så store personligheder og fra voksne mennesker er virkelig vildt. Jeg er så stolt, og jeg har fået helt fornyet energi på livet, fortæller Melissa, som også peger på Heino Hansen og Bjarne Henriksen som nogle af dem, der virkelig fik hende til at føle sig hørt under optagelserne.

LÆS OGSÅ: Her er den nye Tinka

- Jeg følte, at Bjarne respekterede mig som et voksent menneske. Han så mig ikke som en lille fnisende dum pige, som mange gør normalt. Det gav mig en virkelig god følelse. Jeg er jo voksen, og jeg kan jo godt være seriøs, og jeg følte, at Bjarne så og forstod den side af mig.

Om Melissa fortsætter med at brillere i 'Forræder' kan du se hver fredag klokken 20.00 på TV 2.