Stephanie aka Geggo og Linse Kessler
Stephanie aka Geggo og Linse Kessler

Linse afslører: Geggos biologiske far valgte navnet 'Stephanie'

Selvom Stephanie Salvarlis biologiske far ikke har været inde i billedet, så har han været med til at beslutte en ret afgørende ting.

I det nyeste afsnit af podcasten 'Linse & Vlado - På kanten' har Linse Kessler og Vlado Lentz fået fint besøg af Stephanie Karma Salvarli, og de tre gæster har én ting til fælles.

LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud om hård tid efter fødslen

De er nemlig alle opvokset uden deres fædre, og det bliver også hurtigt omdrejningspunktet for samtalen.

I den forbindelse åbner Linse Kessler op om, hvordan Stephanies biologiske far, faktisk havde en vigtig finger med i spillet i forhold til navngivningen af hende.

LÆS OGSÅ: Tobias Friberg har ramt bunden: Tæt på at dø

- Det var to gutter fra Grøntorvet, der var mine rigtig gode venner, som der valgte, at hun skulle hedde Stephanie ligesom prinsessen af Monaco - og helt tilfældigt er én af dem Stephanies rigtige far, fortæller Linse om beslutningen og tilføjer:

- De sagde, at hun bliver selvfølgelig en lille prinsesse, fordi jeg vidste der i syvende måned, at jeg skulle have en pige. Så sagde de, "hun skal da hedde Stephanie - ligesom den smukke prinsesse af Monaco".

Dengang navnet blev besluttet, vidste Linse dog ikke, at det var ham, der var Stephanies biologiske far.

LÆS OGSÅ: Efter datingrygter: Frida B og Boris tager stort skridt sammen

Dengang dannede hun nemlig par med en mand ved navn Sonny, som hun var overbevist om, var far til Stephanie.

Tilbage i april 2023 afslørede Stephanie Salvarli dog, at hun havde fået foretaget en DNA-test, der viste, at det altså ikke er tilfældet.

LÆS OGSÅ: Åh nej! Felix Smith dropper værtsrolle