Mai Manniche
(Foto: Janus Nielsen)
Mai Manniche (Foto: Janus Nielsen)

WOW: Så vilde er Mai Manniches skader efter ulykken

Smykkedesigneren slap ikke for en stor operation.

I sidste uge kom Mai Manniche ud for en voldsom ulykke under en tur til Antwerpen i Belgien, da hun blev ramt af en scooter, som blev påkørt af en bil. Hun brækkede sit knæ, håndled og albue og blev kørt tilbage til Danmark i en ambulance. Nu er hun ankommet til Danmark og har fået den operation i knæet, som hun håbede på at undgå.

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne efterlyst

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se 'Paradise'-Chris fortælle om at være født som kvinde.

På Instagram viser hun billeder frem af sin skade i knæet før og efter operationen, og der er ingen tvivl om, at det er en voldsom omgang.

- Efter operationen blev jeg kørt til opvågning og vågnede hurtigt op og fik min mor ind til mig. Hun var både med lige inden narkosen, og så straks jeg vågnede - det var rigtig dejligt. Resten af dagen gik fint, jeg havde stort set ingen smerter. MEN det skal jeg så love for, jeg fik, skriver Mai Manniche og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Efter otte år: Christiane har endelig fundet ud af, hvad hun fejler

- Cirka klokken 22 stopper blokaden med at virke, og der sker et såkaldt smertegennembrud. I løbet af 10 sekunder går jeg fra at være smertefri til at have så ekstreme smerter, jeg ALDRIG før har haft. Som om nogle smadrer mit ben, tramper på det og saver i det på én gang. Det var SINDSSYGT.

Smykkedesigneren fik morfin lidt efter lidt, men først seks timer efter var hun atter smertedækket. Dagen efter, som var i går, gik det allerede bedre, og hun fik snakket med både fysioterapeut og læge, som fortalte, at hun ikke må bruge benet de næste seks uger.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree: Jeg er ved at dø

I dag håber hun på at blive udskrevet, så hun kan komme hjem og hele derhjemme. Herunder kan man se hendes røntgenbilleder, der altså viser et brud med næsten 2 centimeter imellem de to af knoglerne i knæet. Se billedet herunder:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Mai Manniche (@maimanniche_jewlscph)