UH! Linse og Didde afslører nye detaljer

De to 'Familien fra Bryggen'-stjerner kaster sig ud i noget andet end reality-tv.

Didde og Linse har været veninder i over halvdelen af livet, og de har efterhånden gennemgået lidt af hvert sammen. Selvom de af og til ender i situationer, hvor noget går galt, er det meget sjældent, de bliver irriteret på hinanden. Det er, som om venskabet kan holde til alt.

LÆS OGSÅ: Linse er klar med nyt tv-program

De sidste mange år har de optaget 'Familien fra Bryggen' sammen, men på det seneste har de arbejdet sammen på en anden måde. De skriver nemlig på en fælles bog, og i den vil de blandt andet fortælle nye detaljer om, hvordan de er blevet veninder, og hvad der er sket, de gange de er blevet uvenner.

Men allerede nu forklarer Linse, hvorfor hun og Didde er så gode for hinanden.

LÆS OGSÅ: Søren Ryges familietragedie: Mit livs sorg

- Jeg er altid meget, meget glad. Jeg har aldrig ikke dårlige dage eller tude-dage. Hvis jeg ser en mand på gaden, der slår sin hund, så bliver jeg rasende lige i øjeblikket. Og så sætter jeg ham på plads. Og så er jeg glad igen, for så er problemet løst, siger Linse om sit evige gode humør.

Så glad er Didde ikke altid. Hun kan godt have de dårlige dage.

- Så ved hun, at hun kan ringe til mig. Dog ikke hvis hun skal tude, det der med at tude er jeg ikke så god til. Men hvis hun skal gøres i godt humør, så er det mig, hun ringer til, siger Linser til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy på hospitalet med pludselig blødning

Men 'Familien fra Bryggen'-baben kan også have brug for at blive bygget op af Didde.

- Jeg er jo så selvglad, jeg hører det hver dag inde i mit hoved: ”Du er så dejlig, Linse.” Men derfor kan man jo godt lide og have brug for at høre det fra andre, siger Linse og fortsætter:

- Didde har lige fra vi blev veninder været god til at give komplimenter. Så siger hun, når noget er godt gået, hvis jeg har sagt noget sjovt eller hvis mit nye hår klæder mig. Hun er så god til at rose mig!

Hvornår bogen udkommer, er endnu uvidst.

LÆS OGSÅ: Nu må ‘Ex on the Beach’-Amanda ikke lave mere tv