(Foto: Niels Henrik Dam)
(Foto: Niels Henrik Dam)

'Nybygger'-vinder forklarer: Derfor bruger jeg mine børn

Lise har ændret taktik på de sociale medier, men hun har ikke noget imod at bruge sine børn.

I sidste uge blev Fie Laursen kritiseret for at bruge sin nyfødte søn i reklamer på Instagram, og debatten omkring børn på de sociale medier raser for tiden på både Instagram og sladder-mediet Reddit. En af de personer, der bliver debatteret, er den tidligere vinder af 'Nybyggerne' Lise Vandborg.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-stjerne i grim ulykke

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Anna Seneca taler ud efter bruddet med Oliver.

Hun har i en tid levet af at være Influencer, og der florerer altså reklamer på hendes Instagram. Det er også på den platform, at hun nu italesætter sine egne børns rolle og de tanker, hun gør sig om det.

- Jeg forstår godt debatten. Vi kender ikke 100% betydningen og må bare agere efter mavefornemmelse. Det er klart en usikkerhed for mig i ny og næ. For mig er det ikke et issue, at børnene engang i mellem er med i en reklame. Jeg vil egentligt helst lave reklame uden børnene og gøre det, mens de er institution, men en gang i mellem vedrører det også ungerne, skriver Lise på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs

- Influencerlivet giver os mulighed for at være mere sammen og få unikke oplevelser. Det løfter vores fælleskab og giver økonomisk frihed til mere tid sammen. Jeg tror på, at de som større vil tænke det som noget positivt. Allerede nu forstår Villy, at mange kigger med, og vi fortæller ham, når vi deler ting. Han får også lov til at sige til og fra. Det gør vi i håb om, at han lærer selv at mærke efter. Hvis han ikke vil: Helt fair!

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Sådan har man sex på ‘Paradise’

Er det grænseoverskridende?

Igennem den seneste tid har Lise dog valgt at skrue ned for de personlige ting på Instagram, hvorimod hun ellers tidligt har taget sine følgere med helt tæt på, også når tingene var hårde.

- Jeg har fundet ud af, at jeg personligt har det bedst med at holde mere privat end før. Helt klart fordi jeg er usikker på, om børnene vil synes, det er grænseoverskridende, og fordi jeg ikke orker balladen omkring det. Så simpelthen for at passe på os selv og særligt vores børn, skriver Lise i opslaget og forklarer:

LÆS OGSÅ: Silas Holst skjulte stor hemmelighed for kæresten

- Reddit ser ikke forandringerne, men jeg mærker dem jo også kun selv, fordi jeg som forælder alene ved, hvad vi holder for os selv, og hvad vi deler. Vi ønsker alle at passe på vores børn, og lige nu føles det rigtigt at lade dem være en del af gamet. Men måske er jeg i tvivl i morgen, og det er også okay.