Nu åbner Linse op: Folk spørger mig, hvordan jeg kan holde til det

Her til aften er første afsnit af 'Linses Danmark' netop rullet over skærmen, og i det har man kunnet følge 'Familien fra Bryggen'-veninderne, Didde og Linse, der suser ud i Danmark i en autocamper. Her skal de udforske de danske yderkroge og møde mennesker, som de ikke lige render ind i, når de er i deres velkendte hverdag på Bryggen eller i Vamdrup, hvor Didde bor.

I programmet får Linse lov til at gøre noget af det, som hun holder allermest af. Nemlig at tage ud og møde og snakke med mennesker, som hun aldrig har mødt før. Og man kan måske undre sig over, hvorfor hun vil bruge tid og energi på at tale med mennesker, som hun måske aldrig ser igen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Sofie Linde bekræfter: Jeg er gravid

- Mange spørger mig, hvorfor fanden jeg gider, og hvordan jeg kan holde til at tale med folk, jeg aldrig kommer til at se igen, på et hvert gadehjørne. Holde til det? Jeg elsker det! Og jeg tænker netop: "Jeg bliver nødt til at spørge, for tænk nu, hvis jeg aldrig møder dem igen", forklarer Linse til Realityportalen.

Det er derfor, at hun efter optagelserne til 'Linses Danmark' har været i en rus af glæde. Og det er også derfor, hun elsker at møde sine fans på gaden og tale med dem.

- Det interesserer mig. Jeg elsker bare at tale med folk, jeg ikke kender, siger hun.

LÆS OGSÅ: Mangler du også et ‘Vild med dans’-overblik? Få det her

Linse og Didde har været veninder, siden Didde var 21 år. Snart er de aktuelle i 'Linses Danmark'. (Foto: Janus Nielsen/NENT Group)
Linse og Didde har været veninder, siden Didde var 21 år. Snart er de aktuelle i 'Linses Danmark'. (Foto: Janus Nielsen/NENT Group)

 

Så længe skal der laves 'Familien fra Bryggen'

Det er for Linse sjovt at lave noget andet end 'Familien fra Bryggen', selvom hun også elsker at optage det velkendte reality-program og vil fortsætte med det lige så længe, som folk gider at se det. Men at lave 'Linses Danmark' sammen med Didde har været en stor og anderledes oplevelse.

LÆS OGSÅ: SE ALLE BILLEDERNE: Gravide Sofie Linde trækker op i kjolen

- Det er dejligt at prøve at lave noget nyt. 'Bryggen' drejer sig jo om mig og os alle sammen i familien. Det handler om, hvad vi laver, og hvad vi synes. Men her (i 'Linses Danmark', red.) er vi ude og møde andre mennesker, og selv om der i programmet er fokus på vores reaktioner, så er det også de mennesker, vi møder, der er interessante, fortæller Linse og fortsætter:

- Og det er lige mig. For jeg snakker jo fandeme ørerne af enhver. Så programmet er så meget mig! Men det er 'Bryggen' også - for jeg kan jo også godt lide at snakke om mig selv, griner hun.

TV3 og Linse har flere gange talt om, at det kunne være sjovt at lave et program, hvor Linse skulle tage ud og møde mennesker. Det er der altså kommet 'Linses Danmark' ud af - og i næste afsnit går turen til Bornholm.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki helt i chok: Piotr bløder pludseligt