Natascha Linea: Derfor kalder Lia en anden for mor

Det var en mavepuster, da datteren første gang kaldte en anden for mor, men nu mener Natascha Linea, at hun er heldig.

På de sociale medier kan man opleve den tidligere 'De unge mødre'-deltager Natascha Linea omtale ekskæresten Bents kone, Tanja, som Lias mor, og det er noget, der har skabt forvirring blandt nogle af hendes følgere. Derfor har den unge mor lavet et opslag på Instagram, hvor hun forklarer ordvalget.

LÆS OGSÅ: WOW: Ung mor har smidt næsten 50 kilo på et år

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Amalie giver en overraskende status på sit forhold til Mikkel.

- Det vil jeg rigtigt gerne svare på, men det er et svar, som ikke er sådan lige til at svare på. Mig og Bent gik fra hinanden, da Lia var omkring et år gammel. Han fandt efter noget tid sammen med Jennifer, og jeg fandt sammen med Matias. Lia er på dette tidspunkt ikke særlig gammel og begynder efter en kortere periode at kalde Jennifer for mor og Matias for far, skriver Natascha Linea og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg melder ud: Det er slut

- Jeg og Bent havde det virkelig stramt over det i starten, men efterhånden som jeg selv blev mere tryg i min situation som mor, og jo ældre Lia blev, jo mere tryg blev jeg også i, at det jo bare var en kæmpe gave, at hun havde andre voksne omkring sig, som hun stolede så meget på, og som ville hende så meget, at hun ville kalde dem for mor og far.

Det er Lias måde at vise kærlighed på

Hun fortæller, at efter Bent og Jennifer gik fra hinanden, fortsatte Lia med at kalde Jennifer for mor, fordi hun havde været en kæmpe del af Lias liv. Natascha Linea ønskede ikke, at forholdet mellem Lia og  Jennifer, som er mor til Lias lillesøster, skulle ende, bare fordi Jennifer og Bent ikke længere dannede par.

LÆS OGSÅ: CHOK: Trækker sig fra ‘X Factor’

- Bent finder så sammen med Tanja, og jeg finder efter nogle år igen sammen med Matias. Lia begynder med tiden at kalde Tanja for mor. Den ene dag, da Lia og Matias gik i skoven og samlede brænde, og jeg stod og lyttede til deres samtale, hørte jeg Lia spørge Matias. Må jeg godt nogle gange kalde dig for far? Nu er Lia snart 9 år gammel, og hun ved godt, hvem der er hendes biologiske mor og far. Det har hun aldrig været i tvivl om, men Lia er bare så heldig at have så mange voksne omkring sig, som alle sammen elsker hende så enormt højt og vil hende det aller bedste, fastslår Natascha Linea og slutter:

- Lias måde at vise sin kærlighed på er ved at kalde dem for mor og far. Og jeg har valgt at acceptere og respektere hendes ønske om at gøre det. jeg bliver jo ikke mindre mor for Lia, bare fordi hun også kalder Tanja og Jennifer for mor, og Bent bliver ikke mindre far af, at hun kalder Matias for far. Jeg tror ikke, man skal lægge så meget vægt i biologien, men hvem der er der til at elske en.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde: Klar til at slutte

Efter opslaget har Natascha Linea lavet en spørgerunde, hvor folk kan stille spørgsmål til emnet, og her får den unge mor mange rosende ord med på vejen af sine følgere.

I sidste måned valgte Natascha Linea, Bent og Tanja at følge Lias ønske gennem længere tid om at flytte hjem til sin far og Tanja, så nu bor hun hos dem i Odense og ser sin mor hver anden weekend.