‘Kærlighed hvor kragerne vender’-Kamilla afslører: De var meget strenge

Produktionen bag programmet var meget observante på, at deltagerne ikke havde kontakt uden for optagelserne, og nu afslører Kamilla, hvad de gjorde for at holde styr på dem.

I datingprogrammet 'Kærlighed hvor kragerne vender' skal deltagerne finde kærligheden. Men det betyder ikke, at kærligheden får frit løb.

LÆS OGSÅ: Natterend i 'Kærlighed hvor kragerne vender': Nu forklarer Kamilla

Deltageren Kamilla Bech kan nemlig fortælle om, hvordan produktionens strenge regler satte en stopper for kærligheden - i hvert fald mens kameraerne var slukkede.

- Der blev holdt rigtig meget øje med os. Der var en kvinde, der holdt øje med os piger, og så var der en mand, der holdt øje med fyrene. Vi måtte ikke finde hinanden eller skrive til hinanden.Vi måtte nærmest ikke engang kigge på hinanden, hvis vi gik forbi fyrene, når kameraerne ikke var på, fortalte Kamilla til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Løj om hjernetumor: Ville ikke skabe drama

I programmet er kærlighedshistorierne i fokus, og derfor var det vigtigt for produktionen, at seerne ikke gik glip af noget.

- Der var meget strenge regler. De ville gerne have, at vi ikke snakkede sammen uden for kameraet, så der ikke skete noget, som kameraet ikke fik med og så ikke kom med i historien. Man måtte ikke gå bag kameraerne og være alene med hinanden, fortæller Kamilla og fortsætter:

- Hvis vi piger skulle gå en tur, så skulle vi have lov til det, for så skulle de holde øje med, at der ikke var nogle af fyrene, der også var ude at gå. Det var lidt efterskole-agtigt.

LÆS OGSÅ: Nyt realityprogram søger deltagere

Men til trods for de strenge regler, så skulle produktionen stadig have sin nattesøvn.

- De holder sig ikke vågne om natten. Der tror jeg bare, de stoler på os, grinede hun.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Jeppe og Marco afslører alt