Ikke vist på tv: Panik i 'Løvens Hule'

Makkerparret bag zerv.dk kom i tidspres, lige inden de skulle på. Men på trods af en skæv start, så endte det hele præcis, som de havde håbet på.

Torsdagens afsnit af 'Løvens Hule' endte i en hård kamp mellem Jacob Risgaard, Jesper Buch og Jan Lehrmann.

Alle tre var de interesserede i Torben van den Brekel Kulmbak og Mikkel Normanns online virksomhed, zerv.dk, som sælger alt udstyr til ketchersport. Endda så interesserede, at budene placerede sig i den høje ende af, hvad der gennem 'Løvens Hule's historie er blevet budt, og at det blev en længere forhandling.

(Foto: Zerv.dk)
(Foto: Zerv.dk)

LÆS OGSÅ: WOW! Kendisser raser over Martin Jensen

I sidste ende blev det Jesper Buch og Jan Lehrmann, der fik en aftale i hus med deres bud på to millioner for 20 procent af virksomheden, og en meget skuffet Jacob Risgaard måtte se sig slået.

- Inden vi skulle ind, havde vi netop udset os de tre løver, som bød på os. Det var en rigtig god start, og det var et valg mellem to rigtig gode muligheder. Vi havde mødt Jesper Buch før, og Jan havde vi nogle rigtig gode referencer på, fortæller Torben til Realityportalen.

Alligevel var det et pres at skulle vælge mellem investorerne.

- Når man står og skal vælge, og der er så mange kameraer op i næsen på én, så er det selvfølgelig svært, men man skal jo tage en beslutning. Det var ikke så meget pengene, der betød noget, det var mere hovederne, siger Torben.

(Foto: Per Arnesen/DR.)
(Foto: Per Arnesen/DR.)

LÆS OGSÅ: Stenrige Jesper Buch: Jeg mangler ikke noget

Tøjkrise

Torben og Mikkel havde øvet deres pitch i cirka fire uger, og de var godt forberedte. Alligevel blev de meget nervøse, lige inden de skulle på, for der opstod en situation, de ikke kunne have forberedt sig på.

- To minutter inden vi skulle på, fik min partner Mikkel at vide, at den skjorte, han havde på, flimrede på skærmen. Derfor blev han faktisk bedt om at skifte tøj. Så han spurtede fra studiet tilbage til omklædningsrummet og stormede tilbage og var fuldstændig opkogt, og det gjorde os lidt ekstra nervøse.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Løvens Hule’: Er flyttet ind hos Jesper Buch

Men alt gik altså heldigvis efter planen, og ved udgangen af 2023 skal zerv.dk's omsætning gerne være banket op på 100 millioner. Det er dog for tidligt at sige noget om, hvad Jan Lerhmann og Jesper Buchs investering har betydet for virksomheden.

Efter optagelserne skal løverne altid finde ud af, om det, der er blevet sagt af iværksætterne, er rigtigt. Det er der gået nogle måneder med, og først nu er de begyndt at komme i gang med samarbejdet og fremtidige planer.

Der foregik en lang, hård forhandling i 'Løvens Hule'. (Foto: Zerv.dk)
Der foregik en lang, hård forhandling i 'Løvens Hule'. (Foto: Zerv.dk)

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter kritik: Fra nu af opfører vi os ordentligt