Hannah Melissa fra 'De unge mødre'. Foto: SBS
Hannah Melissa fra 'De unge mødre'. Foto: SBS

Hannah Melissa i stor sorg

Den unge mor er i dyb sorg, efter hendes veninde og venindens to små børn er omkommet i en tragisk ulykke.

Natten til i går ramte en tragedie den lille by Østrup ved Aars i Vesthimmerland. En 35-årig mor og hendes 4-årige søn og 7-årige datter døde som følge af en brand i deres hus, formentligt grundet kulilteforgiftning.

- Ved politi og brandvæsenets ankomst til stedet var huset fyldt med røg. Ved søgning med røgdykker i huset blev der fundet 3 livløse personer. Der er tale om en mor og 2 børn, oplyste Nordjyllands Politi på Twitter.

Kvinden og hendes to børn boede i underetagen af huset, hvor branden brød ud (Foto: presse-fotos.dk)
Kvinden og hendes to børn boede i underetagen af huset, hvor branden brød ud (Foto: presse-fotos.dk)

Herunder kan du se Nordjyllands Politis opslag

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Årgang 20’-stjerne i grim ulykke

Venner af familien

Den tragiske ulykke ramte hårdt for den tidligere 'De unge mødre'-deltager Hannah Melissa Bæk Ginic. Hun var nemlig veninder med kvinden, ligesom Hannah Melissas to mellemste børn, 5-årige Molly og 4-årige Hailie, legede med de to børn. Molly kaldte tilmed den 7-årige pige for sin bedste veninde.

- Jeg er så dybt ulykkelig over, at I alle er væk! Jeg beder til Gud om at våge over jer og passe godt på jer, skriver Hannah Melissa i et opslag på Facebook.

27-årige Hannah Melissa boede ligesom den omkomne familie i Vesthimmerland-området, inden hun flygtede til Serbien, fordi kommunen ville tvangsfjerne hendes fire børn. Hannah Melissa har siden bekræftet overfor Realityportalen, at hun igen er hjemme i Danmark, men ikke ønsker at oplyse hvor.

LÆS OGSÅ: Instagramstjerne i dyb sorg: Jeg er gået i stykker indeni

Kvinden havde også et tredje barn, som heldigvis ikke var til stede i huset. Ifølge Hannah Melissa skyldtes det, at han afventede en hofteoperation på hospitalet, og hun sender sine varmeste tanker til drengen, der nu har mistet sin mor og søskende.

- Molly kiggede op himlen og fortalte, at jeres kroppe nu er i jorden, og jeres sjæle er i himmelen. Hun har så evigt ret. Vi elsker jer, slutter Melissa sit opslag.

Herunder kan du se Hannah Melissas opslag

Linda. Du var så dejlig en ven. Du lyttede, du forstod. Jeg kunne stole på dig og regne med dig. Molly elskede... Slået op af Melissa Bæk GinicMandag den 8. februar 2021

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-stjerne fik spoleret sit hemmelige bryllup