'Forsidefruer'-holdet. (Foto: Janus Nielsen)
'Forsidefruer'-holdet. (Foto: Janus Nielsen)

'Forsidefruer'-babe skældt ud for at tabe sig

Udover at det giver make up-entusiasten Karina von d'Ahé masser af sjove oplevelser at medvirke i 'Forsidefruer', så har hun også noget andet på hjertet med sin medvirken.

For hende er det nemlig en fantastisk følelse at få piger og kvinder, der måske har gået rundt og følt sig forkerte, til at rette ryggen og tro på, at de er helt okay.

- Jeg er stolt af at repræsenterer kvinder, som har lidt til gården og til gaden. For jeg oplever, at der ikke er så mange i min størrelse med i den type reality-programmer. Derfor er der nogle, der kan mangle noget at spejle sig i, siger Karina til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: UH! ‘De unge mødre’-babe dater ‘Paradise’-stjerne

Faktisk får hun masser af henvendelser og ligefrem fanbreve fra kvinder, der nyder at se et mere varieret billede på skærmen. Og det gik heller ikke ubemærket hen, da Karina selv på et tidspunkt havde smidt nogle kilo.

- Jeg havde tabt mig lidt, og så skrev folk til mig: "Nå, skal du nu til at ligne alle de andre", fortæller 'Forsidefruer'-baben.

- Jeg har taget på igen, så nu er det lige meget, griner hun.

Det var helt bevidst, at hun dengang havde tabt sig, men som hun selv siger, så er hun bare en stor livsnyder, der hellere vil være glad og fri, end hun vil kæmpe for et bestemt tal på vægten.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Hot ‘Paradise’-stjerne har datter på 5 år

Karina von d'Ahé. (Foto: Janus Nielsen.)
Karina von d'Ahé. (Foto: Janus Nielsen.)

Følte sig forkert i 'Forsidefruer'

Til at begynde med skulle hun da også lige vænne sig til at se sig selv på skærmen i reality-serien. For hun vidste godt, da hun gik ind til det, at når man laver reality-tv, så bliver man ikke altid filmet fra sin bedste vinkel, som man gør i en lækker reklamekampagne.

- Derfor var det grænseoverskridende i starten. På tv ser jeg større ud, og jeg er jo også sindssyg forfængelig og har øjne i hovedet. Så hver gang jeg blev filmet i profil, så vidste jeg, at nu ser man min dobbelthage. Men den tanke har jeg pakket væk, jeg gider ikke være en robot, der skal sidde og posere til kameraet, siger hun.

LÆS OGSÅ: Türker og Sarah åbner op om brud

I stedet fokuserer hun på, at hun bidrager med så meget andet, og det ved faste seere af 'Forsidefruer' også. Desuden skal programmet jo gerne vise virkeligheden, og derfor har hun brug for at være fri og glad. Så det ikke bliver alt for poleret.

Alligevel kan Karina, som alle andre kvinder kan, også komme til at spejle sig i dem, hun er omgivet af.

- Det er klart, at når pigerne (Forsidefruerne, red.) står i stilletter og stramme kjoler i størrelse 34 og 36 og ser pissegodt ud, så kan jeg godt tænke: "Gud, hvor er jeg bare forkert" eller "Gud, hvor ser jeg anderledes ud". Men der har jeg altså formået på en eller anden måde bare at tænke: "Ja, men sådan her er jeg", fortæller Karina, der i dag hviler helt i sig selv ved at være med i programmet.

Karina fortæller, at hun har respekt for, at TV 3's valg faldt på at spørge hende, da der i femte sæson skulle findes en afløser for Sarah Louise Christiansen

- I 2020 skal der være plads til høj og lav, tyk og tynd, og jeg elsker, vi lever i en tid, hvor der er plads til det. Jeg synes, det er så sejt af TV 3 at invitere mig med i det univers, hvor det handler så meget om at se ud, siger hun.

For tiden er hun blandt andet i gang med et samarbejde på en ny plus size tøjkollektion.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager ramt lige inden optræden