Alle fruerene på nær Tina Lund var samlet i anledning af sæsonpremiere. (Foto: Janus Nielsen.)
Alle fruerene på nær Tina Lund var samlet i anledning af sæsonpremiere. (Foto: Janus Nielsen.)

'Forsidefruer'-babe åbner op om søn

Af og til er Karinas søn med i 'Forsidefruer'. Nu åbner hun op om Joels medvirken i programmet og forholdet til faren.

Af og til har 14-årige Joel Frederik været med i 'Forsidefruer', og det er han igen i sæson 8, hvor han sammen med Karinas personlige træner giver sin mor lidt at leve op til, når det gælder kondition. Joel var på grund af corona og skolens nedlukning taget med sin mor til en træningstime.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager ramt lige inden optræden

- Jeg skulle løbe rundt med min tunge røv i Charlottenlund Slotshave, det gjorde vi jo meget i den tid i foråret for at holde os sunde. Det er kun klippet ind, at jeg brokker mig. Men jeg har jo sagt de ting – men der er jo også komplimenter undervejs. Alt det positive er bare klippet fra. Men det er præmissen for at være med, og det er fint, siger Karina om scenen i 'Forsidefruer'.

Herunder kan du se scenen

LÆS OGSÅ: Albert og Jenna svarer på kæresterygter

Det er ellers ikke meget, man siden Karina von d'Ahé begyndte at være med i reality-serien, har set til hendes søn, og for nogle kan det måske komme som en overraskelse, at hun overhovedet har en søn.

Karina blev mor til Joel i 2006, da hun var 33 år gammel. De nåede ikke at blive gift, og allerede da Joel var 2 år, gik de fra hinanden. I dag er de gode venner, og som Karina selv beskriver det, så er de virkelig gode til at være gode venner. Det kan sagtens være Joels far, hun ringer til, hvis der er noget, hun har brug for hjælp til.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe skældt ud for at tabe sig

- Jeg synes, han er en helt fantastisk far, og jeg er så glad for, at han er Joels far. Jeg synes sgu, vi har gjort det godt. Vi har en søn, der er godt kørende. Joel er meget selvstændig, siger Karina til Realityportalen.

Hun bor i en lejlighed i København, og halvdelen af tiden har hun sin søn.

- Joel er en stor og vigtig del af mit liv, men han skal ikke være med i 'Forsidefruer' hele tiden. Jeg tror, han synes, det er sjovt at være lidt med, men han vil på ingen måde gide at være mere med, end det vi til nu har set, siger hun.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kæmpe baby-lykke

Karina og Joel på eventyr i Skovtårnet på Sydsjælland. 

 
View this post on Instagram
 

På toppen af Skovtårnet ☀️

A post shared by Karina von d'Ahé (@karina_vondahe) on