'Familien fra Bryggen'-Alba udsat for identitetstyveri

Alba Ann Salvarli har ikke en Instagram, det slår Geggo fast.

Efter at SE&HØR bragte artiklen om, at Alba har fået sin egen Instagram-profil, har Geggo fået flere beskeder i sin indbakke omkring, hvorvidt det kan være rigtigt. Og selvom Geggo havde besluttet sig for kun at besvare spørgsmål om aftenens kommende sæson af 'Familien fra Bryggen', så ser hun sig nødsaget til at reagere.

- Nej, Alba har ikke Instagram, der er dog en del falske profiler af hende, som jeg går ud fra, det er børn, der laver. Men hun har altså ikke en selv, slår Geggo fast i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kia og Walid går hver til sit

Man kunne ellers let lade sig snyde, da der på profilen, som nu er slettet, var et billede af Alba, profilen var privat, og der stod ikke noget om, at det var en fanside. Derudover var Moster Niller på listen over følgere, og da Realityportalen kontakter ham for at høre mere om profilen svarer han:

- Der er så mange falske profiler i omløb, og nogle gange falder man for dem, siger Niels Laigaard Mikkelsen aka Moster Niller, som ikke ønsker at kommentere yderligere på den falske profil.

Det lader ikke til at have påvirket Geggo yderligere, at der er lavet en Instagram med hendes datters navn og billede, da hun har oplevet det tidligere. Og siden SE&HØR's artikel er profilen da også fjernet igen.

LÆS OGSÅ: Linse afslører trick fra sin tid i Vestre Fængsel

Mini sæson af 'Familien fra Bryggen'

I aften har 'Familien fra Bryggen' premiere på en mini sæson af den populære reality-serie.

- Der er kun tre afsnit af den nye sæson, fordi det var slet ikke meningen, at der skulle komme en sæson nu. Men det ville betyde, at der ville være et stort hul, hvor der var en masse, I ikke ville se, for eksempel da Sia kom til verden. Og det ville være ærgerligt, hvis der lige pludselig var et kæmpe spring i noget, der er så stort, som at vi har fået et barn mere, fortæller Geggo i en spørgerunde på Instagram.

Geggo lover at seerne af den nye sæson kommer tættere på fødslen end nogensinde, men dog ikke med til selve fødslen.

LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: ‘Den store bagedyst’ er tilbage

LÆS OGSÅ: Geggo ser tilbage: Jeg er lykkeligere end nogensinde