CHOK! Linse overrasker med flytning

Linse turde ikke sige til nogen, at hun igen er flyttet.

Linses veninde Didde får sig lidt af en overraskelse, da hun tror, de skal ud til Linses hus i Kongelunden, men pludselig sætter Linse kurs mod sin gamle lejlighed på Bryggen.

LÆS OGSÅ: Irina og Geggo: Sådan er vores forhold i dag

Det viser sig, at Linse aldrig har givet slip på den lejlighed, og at hun faktisk er flyttet tilbage i den og har boet der i tre dage.

Det gør Didde en anelse chokeret og meget overrasket. For det er ikke mange måneder siden, at hun så sin veninde være helt overbevist om, at livet som husejer var det helt rigtige.

LÆS OGSÅ: Laura og Isse fra ‘Sommerdrømme’: Vi var ved at give op

- Jeg kan ikke holde ud at være ude i huset. Jeg har sat huset til salg, siger Linse, som til da ikke havde turde fortælle nogen, at hun var flyttet tilbage i lejligheden igen.

Derfor flyttede Linse i hus

Linse nåede at bo 100 dage i huset i Dragør, så var hun igen tilbage på Bryggen. Hun skrev under på købsaftalen den 2. september og satte det til salg igen i januar i år.

LÆS OGSÅ: UH! Ulven Peter afslører ny kvinde i sit liv

'Familien fra Bryggen'-stjernen troede, hun havde nået en alder, hvor man flytter i hus. Hun troede også, at det var den bedste beslutning for hende selv, hendes hunde, der på det tidspunkt talte Torben og Jytte, og for børnebørnene. Linse troede, det ville blive et hus fyldt med gode minder.

LÆS OGSÅ: Se billederne fra ‘Paradise’-Annas tid med spiseproblem: Det er ikke det værd!

– I starten var jeg høj på tanken om, at nu bor jeg i hus. Jeg havde arbejdet og knoklet i mange år. Så jeg forventede det af mig selv. At nu var det på tide, og nu skulle jeg vise, at det går godt. Men det er jo skide lige meget at vise, om det går godt, hvis man ikke selv er glad. Så er det jo ligegyldigt, sagde Linse tilbage i januar til Realityportalen. 

Se i klippet, hvor overrasket Didde bliver, da veninderne igen er tilbage ved Linses lejlighed. Se hele afsnittet på Viaplay.