CHOK! Kia indlagt og politianmeldt

Kia har under en psykose haft en så voldelig adfærd, at hendes bosted måtte politianmelde hende og få hende tvangsindlagt.

Den tidligere realitystjerne Kia Sødergreen er blevet indlagt på lukket psykiatrisk afdeling. Det bekræfter hun overfor Realityportalen.

- Jeg kom til at handle på noget under en psykose, som ikke er så godt. Så jeg røg ind på røde papir, forklarer Kia om tvangsindlæggelsen.

LÆS OGSÅ: Martin Jensen modtog dødstrusler under 'X Factor' liveshowet

Hvis man har læst Kias bog, ved man, at blandt grundene til, at hun normalt bor på et bosted, skyldes, at hun lider af paranoid skizofreni, hvor hun blandt andet får voldsomme billeder af at skade sig selv og andre. Hun beskriver det som om, at hun ser de voldelige handlinger udfolde sig.

Grunden til, at Kia nu er blevet indlagt på røde papirer - altså er blevet tvangsindlagt på en lukket psykiatrisk afdeling - er fordi, Kia denne gang har handlet på de voldelige impulser og har været voldelig overfor både sig selv og personer på sit bosted.

LÆS OGSÅ: Kia løfter sløret for sine diagnoser

Kia fortæller, at hun ikke rigtigt husker forløbet, og at hun venter svar fra politiet om, hvad de videre konsekvenser skal være, da bostedet anmeldte hende til politiet efter episoden.

- Jeg tror, jeg står i lort til halsen lige nu. Jeg skal nok i retten, men jeg venter svar fra politiet om hvordan og hvorledes, forklarer hun.