Foto: Janus Nielsen/Kanal 5
Foto: Janus Nielsen/Kanal 5

Legendarisk 'Kongerne'-fyr klar til 'Ex on the Beach'

Den tidligere reality-stjerne er mere end klar til at genoptage sit virke.

Det er efterhånden ved at være nogle år siden, Martin Vinther brillierede som 'Dolken' i 'Kongerne'. For nylig kunne man dog opleve den gæve nordjyde i reality-programmet 'Date mig i et døgn', så han har bestemt ikke taget afstand fra reality-tv, selvom han har rundet de 36.

LÆS OGSÅ: Efter utroskab: Anna afslører nye babyplaner

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Amalie giver en overraskende update på sit forhold til Mikkel.

I en spørgerunde på Instagram afslører han, at han er klar på flere reality-programmer, da en følger spørger, om ham og Knaldperlen ikke snart kunne lave en ny sæson af 'Kongerne'.

- Det ville da sådan set klæde os, det synes jeg da næsten, vi skulle. Jeg får lige ham den sorte ind over, og så sætter vi os fandeme ned og holder et møde omkring det, det kan ikke passe. Nu skal vi sgu have noget ordentligt tv igen, fastslår Martin.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Et andet spørgsmål går på, om han ikke snart kan være med i 'Ex on the Beach', og også her har han en gedigen ja-hat på.

- Det kunne satme da være sjovt, hvis jeg kunne komme derned og så med mine tre makkere Jeppe, Marco og Asbjørn, for satan, men jeg har endnu ikke hørt, de kører senior-udgaver af 'Ex on the Beach', så jeg tror aldrig, det bliver aktuelt.

LÆS OGSÅ: Gravid Fie afslører: Jeg stod i mit værste mareridt

Det lader altså til, vi må vente lidt på at se 'Dolken' i aktion igen, men en klar opfordring er da hermed sendt videre til tv-selskaberne bag de to formater - nordjyden er klar til at genoptage reality-karrieren.