Kia jubler: Endelig!

Det ser ud til, at lykken er ved at vende for reality-stjernen efter nogle hårde år.

Efter endnu en hård tid ser det endelig ud til, at lykken er ved at vende for Kia Sødergreen, som i februar måned modtog en behandlingsdom på 5 år ved retten i Glostrup, efter hun sidste år under en psykose på sit bosted udviste en så voldelig adfærd, at personalet måtte politianmelde hende og få hende tvangsindlagt. Det fortæller Kia på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Paradiso i chok: Måtte flygte fra brand

- Endelig er det lykkes at finde et medicin præperart, som virker på mig. Jeg har det SÅ godt. Jeg er hjemme hver dag og venter nu bare på udskrivelse. Shit, tålmodighed kan være en dyd, skriver hun, og overfor Realityportalen uddyber hun:

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘X Factor’-dommer er blevet single

-  Lægerne har fundet noget anti psykotisk medicin, som bare har bidt på. Jeg kan være i mig selv igen. Jeg har fået overskud og er klar på livet igen. Det har været et hårdt år, så det er dejligt, det endelig er gået den rigtige vej. Så nu varer det ikke længe, før de slipper mig, fortæller Kia og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Karina fortæller om den nye ‘Forsidefrue’

- Men har jo en dom nu, så mit tvang er ophørt og overgået til min dom, så der er flere mennesker, som skal ind over, for at jeg kan blive udskrevet. Men det arbejdes der på nu.

Reality-stjernen, som er kendt fra 'Kongerne', har tidligere jublet over, at noget medicin virkede på hende, men det viste sig dog, at hun ikke kunne tåle medicinen dengang. Nu er udsigterne dog anderledes lyse.

LÆS OGSÅ: Philine afslører: Det slutter her