Ikonisk reality-stjerne afslører skilsmisse og ny flirt

Der er sket meget i den tidligere festkonges liv.

I aften løber Reality Awards af stablen for tiende gang, og der er lagt op til et brag af en fest i cirkusbygningen. Allerede nu er generalprøven i gang, og her mødte Realityportalen den legendariske reality-stjerne Foxy fra 'Kongerne'.

LÆS OGSÅ: Højgravid ‘Kongerne’-babe er single: Jeg er blevet svigtet på det groveste

Malene Kjærsgaard, som er Foxys borgerlige navn, var vært for ti år siden, da Reality Awards for første gang blev afholdt. Siden er der dog sket meget i hendes liv. For fem år siden blev hun mor, og hun blev gift med sin søns far. De to er dog ikke længere sammen.

LÆS OGSÅ: Efter skilsmissen: Camilla Framnes afslører ny kæreste

- Nej, det er jeg ikke. Jeg er faktisk skilt, det er to år siden, fortæller Foxy og afslører, at hun ikke er ensom til trods for skilsmissen.

- Hvem dater ikke? Jeg keder mig ikke. Jeg skal have det sjovt i aften, men jeg har en særlig person med i aften, lyder det kryptisk.

LÆS OGSÅ: CHOK: Dropper 'Løvens Hule'

Foxy er med til at skyde aftenens show i gang sammen med alle de tidligere værter. Aftenens værtspar er endnu en gang Dan Andersen og Camilla Framnes.

Se hele interviewet med Foxy øverst i artiklen, hvor hun også afslører hvem af de andre 'Kongerne'-deltagere, der er hendes bedste ven i dag.

LÆS OGSÅ: Dropper Reality Awards: Derfor kommer jeg ikke