Kia fra 'Kongerne'. (Foto: Janus Nielsen)
Kia fra 'Kongerne'. (Foto: Janus Nielsen)

Kia taler ud om forhold til sygeplejerske

Kia har haft et forhold til en sygeplejerske efter forholdet til Walid.

Kia Sødergreen kendt fra tv-programmet 'Kongerne' har siden fødslen af sin søn Marcus for fire år siden lidt af psykiske lidelser, og hun har været ind og ud af den psykiatriske afdeling. Indtil september har Kia dannet par med Walid aka 'Knaldperlen', som hun har Marcus med.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Ditte Julie fortæller om sin jul uden børn. 

LÆS OGSÅ: Stjernernes jul på godt og ondt 

Nu åbner Kia op om et forhold, hun fik i selvsamme periode, hvor hun og Walid slog op.

- Jeg blev tilbage i september forelsket i en sygeplejerske. Det var ikke hvem som helst, men en med et hjertet af guld. Jeg har simpelthen været i en boble af kærlighed, skriver Kia i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Landmand Svend lykkelig: Se min kæreste

Til Realityportalen fortæller Kia, at der er tale om en sygeplejerske, der var ansat, hvor Kia var indlagt, men forholdet, der startede i september, sluttede igen i starten af jul.

- Vi havde det godt sammen, men omgivelserne var ikke lige til et fast forhold, desværre, fortæller Kia til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Asta efter bruddet med Jonass: Jeg flytter

I opslaget sætter Kia flere ord på tiden med sygeplejersken.

- Det var de bedste kys, jeg har fået, de bedste knus, jeg har fået og de mest romantiske gåture hånd i hånd. Jeg troede, han ville være nem at glemme, men mit hjerte brænder. Jeg savner ham så ubeskriveligt. Det gør ondt, skriver Kia.

LÆS OGSÅ: Thomas Blachman kommer med årets overraskelse