Kia fra 'Kongerne'. (Foto: Janus Nielsen)
Kia fra 'Kongerne'. (Foto: Janus Nielsen)

Kia afslører ny indlæggelse: Derfor har jeg holdt det hemmeligt

Da reality-baben blev udskrevet i oktober, var det kun for en kort fornøjelse.

I dag er det et år siden, reality-baben Kia Sødergreen blev indlagt på en lukket psykiatrisk afdeling. Tilbage i oktober kunne hun dog afsløre, at hun var blevet udskrevet, og at de havde fundet noget medicin, som virkede.

LÆS OGSÅ: Kia udskrevet: Derfor har jeg ikke set min søn i et halvt år

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Amalie giver en noget overraskende update på sit forhold til Mikkel.

Nu viser det sig dog, at lykken varede kort for Kia, som stort set har været indlagt, siden hun i september 2017 blev mor til Marcus og fik en voldsom fødselsdepression. På sin Instagram afslører hun, at hun stadig er indlagt, og overfor Realityportalen forklarer hun, hvad der skete, efter hun blev udskrevet i oktober.

LÆS OGSÅ: Sarah og Türker stopper: Det er for hårdt

- Jeg blev udskrevet og var hjemme i 48 timer, og så røg jeg ind igen desværre. Jeg ønskede ikke at skulle til at forklare mine følgere, hvad der lige skette. Så jeg valgte at lægge billeder op, hvor man ikke kunne se, jeg var indlagt. Men så begyndte personalet at bruge min Instagram imod mig, og så måtte jeg stoppe med at lægge noget op, og nu måtte det ud. Jeg fik at for mange spørgsmål, så lavede jeg det opslag idag, fortæller Kia.

I opslaget, som hun henviser til, fortæller hun også, hvad hun oplever med personalet på den afdeling, hun altså er indlagt på.

- De sidste par måneder har været ekstra hårde, jeg kæmper hver dag med dæoner og stemmer, jeg føler, ingen tror på mig og føler mig alene. Jeg har holdt det skjult for jer, at jeg stadig er indlagt, da personalet her på afdelingen holder øje med min Instagram. Ikke særlig fedt, men min profil er offentlig, så kan ikke forbyde dem det, skriver hun på sin Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vinder blev overvåget efter troskabstesten

- Hver gang jeg har lagt noget op, får jeg kommentarer som “Hvordan kan du være så syg her inde, men kan godt lægge ting på Instagram”, “ Hvordan kan du virke så samlet på Instagram, når du ikke kan her". Synes det tarveligt at bruge min Instagram imod mig. Alle kan sgu da lægge et billede og en tekst op, syg eller ej. Jeg gemmer mig lidt bag min profil. Ting som er svært at snakke om, er nemmere at skrive om.

Skal i retten i morgen

Da Kia i sin tid blev tvangsindlagt, skyldtes det en episode på hendes tidligere bosted, som både fik hende tvangsindlagt og politianmeldt.

- Jeg kom til at handle på noget under en psykose, som ikke er så godt. Så jeg røg ind på røde papir, forklarede Kia dengang om tvangsindlæggelsen.

LÆS OGSÅ: Cengiz måtte på politistationen inden ‘Fangerne på fortet’

Hun ønskede ikke at uddybe, hvad hun præcis havde gjort, men fortalte, at hendes voldelige impulser gjorde, at hun havde været voldelig overfor både sig selv og personer på sit bosted. Det betød altså en politianmeldelse, og i morgen skal Kia for retten, hvilket hun ser frem til.

- Jeg husker ikke hændelsen, men det er noget, jeg har fået fortalt, jeg har gjort. Jeg forventer udskrivelse bagefter, så det skal bare overståes i morgen, fastslår hun.

LÆS OGSÅ: CHOK: Indlagt Kia er blevet politianmeldt 

Læs hele hendes opslag på Instagram herunder.