Kia fra 'Kongerne'. (Foto: Janus Nielsen)
Kia fra 'Kongerne'. (Foto: Janus Nielsen)

Kia jubler: Han elsker mig

Efter lang tids tvivl har Kia endelig fundet ud af sine følelser.

I september måned var det fire år siden, Kia Sødergreen og Walid Bechara blev forældre til sønnen Marcus. Lige siden har Kia lidt under en voldsom fødselsdepression, som gjorde, at hun var indlagt i mere eller mindre fire år. I starten af oktober blev hun dog udskrevet, men i november fortalte hun, at hun ikke havde set sin søn i et halvt år, og her havde hun ingen planer om at ændre det.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne afslører utroskab og familieforøgelse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Amalie giver en noget overraskende status på sit forhold til Mikkel.

I julen blev den lille familie dog genforenet, og det er noget, der vækker store følelser hos Kia, som på sin Instagram forsøger at fortælle folk, hvad der skete mellem hende og Marcus i julen, og hvordan hun har haft det inden mødet.

LÆS OGSÅ: Tina Lunds frygt for datteren blev til virkelighed

- Jeg har en fantastisk søn, som bliver passet godt på af sin far. Alle siger “du må savne ham”, “Du må elske ham højt”. Jeg bliver så ked af det hver gang. Jeg har ingen relation til min søn, jeg kender ham ikke. Så er det altså svært at savne og elske nogle, men inderest inden er han mit håb, jeg kæmper for, fastslår Kia og fortæller om en episode i julen.

- I søndags skette det mest utrolige og uforventlige. De (Marcus og Walid, red.) skulle tilbage til Jylland, og Marcus sad i sofaen. Jeg satte mig ved siden af ham og gav ham et kæmpe kram og hviskede i hans øre “Mor elsker dig meget højt”. Og helt uventede svarer han pludselig “Elsker os dig mor", skriver hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Jenna Bagge og Albert Rosin tager stort skridt i forholdet

- Det første gang, han siger det, og der fik det op for mig, at Marcus er ved at være blevet så stor, at han lægger mærke til, jeg ikke er der som hans far. Av mit hjerte. Men det gav mig et spark i røven. Nu skal jeg blive helt frisk, så jeg kan komme ud og blive den mor, han fortjener! Mor elsker os dig, og nu er jeg ikke i tvivl.